Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

De WisdomTree Physical Palladium ETF repliceert de prestaties van de onderliggende index, die worden gedekt met fysieke bezittingen van het edelmetaal palladium. Elke bezitting van de WisdomTree Physical Palladium ETF verzekert een effectieve claim op palladium. De ETF had een zeer goede setup in onze laatste editie, wat al winst opgeleverd heeft. Nu kunnen we weer toeslaan bij pullbacks.

Uitleg: De ETF stelt ons in staat om relatief veilig en gemakkelijk te profiteren van de ontwikkeling van de palladiumprijs. Door de geopolitieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne blijven de grondstoffenprijzen stijgen. Men is niet alleen voor olie en gas afhankelijk van leveringen uit Rusland, volgens de huidige gegevens is Rusland ook verantwoordelijk voor meer dan 45 procent van de palladiumproductie in de wereld.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB) | ETF vd week

Set-up: In het bereik van € 200 kan het openen van een longpositie de moeite waard zijn na de pull back. Op dit niveau moet aandacht worden besteed aan omkeersignalen. Na de toetreding kon de handel worden afgedekt onder de EMA-20, tegen € 190.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de WisdomTree Physical Palladium (VZLB) ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart