Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Platinum (VZLA)

Het WisdomTree Physical Platinum biedt beleggers een eenvoudige, kosteneffectieve en veilige manier om te beleggen in de platinamarkt. De ETF volgt de spotprijsbewegingen van platina. WisdomTree Physical Platinum wordt gedekt door toegewezen fysiek platina dat in bewaring wordt gehouden door HSBC Bank. Na een sterke stijging in februari heeft de platinaprijs zich sinds maart over de tijdas gecorrigeerd.

Uitleg: Aangezien alleen metalen die voldoen aan de vereisten voor commodityleveringen, de zogenaamde “Good Delivery Rules” van de London Platinum and Palladium Market (LPPM), door de bewaarnemer mogen worden aanvaard, is de hoogst mogelijke zekerheidsstelling gegarandeerd. Elke fysieke staaf wordt apart opgeslagen, individueel gemarkeerd en toegewezen. Wanneer de platinaprijs weer aantrekt, is het een goed idee om de stijging met deze ETF te bespelen.

WisdomTree Physical Platinum (VZLA) koers

Setup: We krijgen een koopsignaal bij koersen boven EUR 98. In het ideale geval zouden we een korte zijwaartse prijsbeweging zien vóór de uitbraak. De trade kan worden afgedekt met een stoploss onder de EMA-50. Wij stellen het voorlopige koersdoel vast op 112 EUR.

WisdomTree Physical Platinum (VZLA) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Physical Platinum (VZLA) ETF volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart