Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree WTI Crude Oil (OD7F)

WisdomTree WTI Crude Oil stelt beleggers in staat te participeren in de prijsontwikkeling van WTI ruwe olie. WisdomTree WTI Crude Oil is een op de beurs verhandelde grondstof (ETC) en kan net als aandelen op de beurs worden verhandeld. De ETC liet een stijgende trend zien en bleef telkens boven de EMA-20 tot maart. Op EUR 5 veranderde de richting en zagen we een pullback naar de EMA-50 en zakte de koers onder de EMA-20. De daaropvolgende opwaartse beweging eindigde opnieuw bij de 5 EUR-grens, waar nu duidelijk weerstand ligt.

Uitleg: Als gevolg van de verdere heropening van de economie zal de olieprijs waarschijnlijk blijven stijgen. De OPEC verwacht dat de vraag zich in de tweede helft van het jaar zal herstellen. De redenen voor de blijvend grote vraag zijn enerzijds de afzwakking van de pandemie en het daarmee gepaard gaande wereldwijde economische herstel. Anderzijds zijn de OPEC+ landen erin geslaagd consensus te bereiken over productieverminderingen.

WisdomTree WTI Crude Oil (OD7F) koers

Setup: De instap zou aantrekkelijk zijn na een mogelijke pullback naar het koersniveau van 12.00 tot 12.50 EUR, in de richting van de EMA-20. Indien rond dit niveau een omkeerformatie zichtbaar wordt, zouden wij kunnen inspelen op een herstel met een strakke stoploss onder de laatste tussentijdse low.

 

WisdomTree WTI Crude Oil (OD7F) setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree WTI Crude Oil (OD7F) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart