Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

Geen edelmetaal is de afgelopen maanden zo snel gestegen als de zilverprijs. De stieren konden de aanjager in juli van dit jaar ontsteken en de prijzen stegen met meer dan 30 procent in waarde. Deze stijging werd door sommige beleggers gebruikt om winst te nemen. De geïnitieerde correctie werd eind vorige week beëindigd.

Uitleg: Dit kan het startsein zijn voor een nieuwe rally. Maar de vervolgkopers ontbreken nog steeds, en daarom willen we het handelsidee alleen activeren als we boven de grens van € 15,25 breken. Zolang het edelmetaal zich in een neerwaartse beweging op korte termijn bevindt, is het nog steeds wachten. De kracht op Wall Street heeft de belangstelling van marktpartijen op de korte termijn blijkbaar vertraagd.

30-10-19 WT Physical Silver ETF

Setup: De ideale aankoop vindt plaats boven het hoogtepunt van de vorige dag. De stop gaat in een rij onder het dal van oktober. De handelssetup is dus ideaal beveiligd. Anderzijds blijft er exposure naar een mogelijke prijsexplosie.

30-10-19 VZLC grafiek

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares MSCI Brazil ETF volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart