Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xtrackers Short DAX ETF (DXSN)

De Short DAX ETF beweegt zich dagelijks precies tegengesteld aan de Duitse aandelenindex DAX. In de afgelopen weken heeft de index zich aanzienlijk kunnen herstellen. Deze ETF is een geschikt middel om u als belegger te beschermen tegen een nieuwe daling.

Uitleg: Op dit moment is de DAX nog steeds in een gestage opwaartse trend. Daarom zou het weinig zin hebben om nu al de Inverse ETF te kopen. Mochten er echter belangrijke steunpunten breken, dan zou de ETF de weerstand met 22,37 euro snel kunnen breken. Daarna zouden de beren weer aan de beurt zijn en zouden de prijzen hier snel kunnen gaan stijgen.

Xtrackers Short DAX ETF

Setup: Het eerste aankoopsignaal krijgen we na een doorbraak boven de weerstand op 22,40 EUR. Daarna kan de stop onder het tussentijdse dieptepunt van eind april worden gezet. Mocht de DAX-index weer naar de dieptepunten van maart gaan, dan zou een stijging tot 29 EUR heel goed mogelijk zijn.

Xtrackers Short DAX ETF trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xtrackers Short DAX ETF (DXSN) volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart