Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Vanguard USD-Treasury Bond ETF (VUTY)

Obligaties waren vorig jaar een van de grote winnaars op Wall Street. De reden voor de aanhoudende stijgingen waren met name de renteverlagingen door de Amerikaanse Federal Reserve: hoewel hier geen grote rentewinsten te behalen zijn, mogen de koerswinsten niet worden onderschat. De 20-jarige staatsobligaties boekten bijvoorbeeld een koerswinst van meer dan 12 procent gedurende het jaar.

Uitleg:Sinds de aandelenrally in oktober van vorig jaar begon, zijn de obligaties enigszins achtergebleven en zien we een consolidatiefase op langere termijn. Het is duidelijk dat de beurs geen eenrichtingsverkeer is en dat de aandelenmarkten zich vroeg of laat weer zullen corrigeren. Dit kan een kans zijn voor een goede belegging in obligaties.

Vanguard USD-Treasury Bond ETF - ETF van de Week - ETF Grafiek

Grafiek Vanguard USD-Treasury Bond ETF

Setup: In de beschouwde ETF op euro-basis zouden koersen boven het niveau van € 22,80 buitengewoon interessant zijn. Een voortzetting van de opwaartse beweging op de langere termijn tot de grens van € 25 zou geen al te grote verrassing zijn.

Vanguard USD-Treasury Bond ETF - ETF van de Week

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Vanguard USD-Treasury Bond ETF (VUTY) volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart