Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader en het LYNX Weekoverzicht.

PowerShares EQQQ Nasdaq 100 (EQQQ1)

Wederom zijn het de Amerikaanse technologieaandelen die de Amerikaanse beurzen naar boven leiden. De recente tussentijdse correctie van juni is ondertussen weer verlaten en de Nasdaq is weer naar boven gericht. Er is momenteel absoluut geen sprake van komkommertijd in deze zomer en de stieren zwaaien wederom met de scepter.

Uitleg: een mogelijkheid om een positie in te nemen in deze markt is te wachten op een kleine correctie. In de komende dagen zou een correctie richting de $176 voor een prima instapniveau kunnen zorgen. Daarna moet de uptrend weer worden vervolgd en kunnen er nieuwe highs worden neergezet. De neerwaartse trend in de euro zou de koerswinsten in dollar positie verder kunnen opdrijven.

Grafiek van de ETF van de Week - PowerShares EQQQ Nasdaq 100

Setup: de Nasdaq bevindt zich nog altijd in een solide uptrend en daarom kunnen pullbacks als instapkansen worden beschouwd. Koersdoelen zijn lastig in te schatten in verband met de valutabewegingen van de EUR/USD. Volgens het trendkanaal zou de koers in de richting van circa $184 a $186 kunnen bewegen.

Trading setup ETF van de Week - PowerShares EQQQ1 Nasdaq 100

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart