ETF van de week

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De ETF TIP van de Week: ETFS Crude Oil (CRUDP)

Sinds halverwege 2017 is de olieprijs officieel uit een langdurige neergaande trend gebroken. Sindsdien is de koers van het zwarte goud met meer dan 40% gestegen. De laatste weken mag van een zijwaartse trend gesproken worden.

ETFS Crude Oil (CRUDP) ETF van de Week

Op dit moment is het nog altijd aannemelijk dat de zijwaartse trend opwaarts wordt verlaten. Dit betekent dat een verdere rally in de komende weken verwacht mag worden. Een stijging van 10% of meer hoort hierbij zeker tot de mogelijkheden.

Setup: zodra de ETF de top van de laatste twee dagen opwaarts weet te breken, is het koopsignaal voor ons geactiveerd. Op basis van de grafiek is ons koersdoel op € 8,20 geplaatst. De stoploss ligt kort onder het dieptepunt van de maand maart.

ETFS Crude Oil (CRUDP)

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart