ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief enkele nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de Breakout Trader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 92,6% over 2014, 2015 en 2016 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips? Schrijft u zich dan hieronder gratis in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De ETF TIP van de Week: Global Lithium ETF (LIT)

Lithiumaandelen zijn sinds het begin van dit jaar al enorm in trek en beleggers lijken een nieuwe groeisector te hebben gevonden. Het is lastig om de juiste bedrijven uit deze sector te pikken, daarom is het beter om de gehele ETF te kopen.

Grafiek van Global Lithium ETF - ETF van de Week

Sinds juli dit jaar is de turbo in deze ETF echt aangezet. Eind september vond de eerste correctie plaats, maar toen werd een bodem rond het 20-daags gemiddelde gevonden. Een belangrijke indicator die sinds juli niet neerwaarts gebroken is.

Setup: rond het niveau van $ 40 is een duidelijke weerstand ontstaan. We gaan ervan uit dat een uitbraak boven dit niveau voor een nieuwe rally in deze ETF zorgt. De stoploss kan wat ons betreft kort onder het aankoopniveau gezet worden.

Trading setup van ETF van de week - Global Lithium ETF

Elke week wordt de ETF van de BreakoutTrader uitgelicht in een artikel op het Kennisportaal van LYNX. Mocht u na het lezen van het artikel geïnteresseerd zijn geraakt, vul dan uw e-mailadres in en ontvang wekelijks per e-mail de nieuwsbrief BreakoutTrader, inclusief vijf concrete beleggingstips.

De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van uw Financieel Rijbewijs en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. De auteur heeft geen positie in één van voornoemde financiële instrumenten. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart