Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

etf van de week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Invesco Russell 2000 UCITS ETF (SC0K)

De Russell 2000 ETF volgt de prestaties van het small cap segment van het Amerikaanse aandelenuniversum. De Russell 2000 is een sub index die de 2000 kleinste aandelen van de Russell 3000 Index volgt, die ongeveer 10% van de totale marktkapitalisatie van de index vertegenwoordigen. De ETF heeft zich de afgelopen weken weer gestabiliseerd na de terugval in maart.

Uitleg: In de tussentijd wist de ETF de EMA-50 te herwinnen. Hierdoor begint het technische beeld weer op te klaren. Er ligt duidelijk weerstand rond 82 euro, die de bulls binnenkort zouden kunnen overwinnen. Een uitbraak zou een technische instapmogelijkheid creëren om te profiteren van een verdere stijging van de ETF. Als we daarentegen slotkoersen onder de 50 EMA krijgen, wordt het positieve scenario tenietgedaan.

Set-up: Een long positie kan worden geopend bij koersen boven 82,35 euro. De trade kan worden afgedekt met een stpploss onder de low van gisteren op 80,50 euro.

Invesco Russell 2000 UCITS ETF (SC0K)

Trading setup Invesco Russell 2000 UCITS ETF
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID information

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart