Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Invesco Solar Energy UCITS ETF (S0LR)

De Solar Energy ETF biedt ons de mogelijkheid om een gediversifieerde blootstelling aan alle zonnetechnologieën te verkrijgen. De in de ETF vertegenwoordigde bedrijven halen het grootste deel van hun inkomsten uit de productie van zonnecentrales, omvormers en energieopslagsystemen. Ook leveranciers van grondstoffen, onderdelen of andere diensten zijn vertegenwoordigd. Van mei tot augustus kende de ETF enkel de weg omhoog.

Uitleg:  Ook al zullen we waarschijnlijk nog enige tijd energie blijven halen uit olie, gas en kolen, de toekomst is aan hernieuwbare energie. Vooral in de zonne-energiesector vloeit veel geld. De huidige terugval zou ons een aantrekkelijke instapmogelijkheid kunnen bieden na de sterke stijging. Het is echter belangrijk dat de stieren niet meer zwakte tonen op het huidige niveau. Als de koers van de ETF duurzaam onder de 40 euro zakt, zijn aanzienlijk lagere prijzen te verwachten.

etf van de week - Invesco Solar Energy UCITS ETF

Set-up: Bij een uitbraak boven 41,75 euro zou de opening van een long positie veelbelovend kunnen zijn. De trade zou afgedekt kunnen worden na de entry met een stoploss onder de low van afgelopen vrijdag. In het geval van een sterke bounce in de algemene markt, zouden zonne-aandelen weer voorop kunnen lopen.

trading setup - Invesco Solar Energy UCITS ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de Invesco Solar Energy UCITS ETF (S0LR) volgen? Volg dan de trade in LYNX+ middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart