Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 2 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

De iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF geeft ons blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. De grotere posities omvatten bekende namen zoals Canadian Natural Resources, ConocoPhillips, Diamondback Energy en Marathon Oil. De ETF is de afgelopen maanden teruggevallen, maar heeft de afgelopen dagen opnieuw kracht getoond.

Uitleg: De dalende olieprijs zette ook druk op de aandelenkoersen van bedrijven in de olie- en gassector. Nu de olieprijzen stijgen, nemen ook de vooruitzichten op gezonde winsten voor olie- en gasbedrijven toe, wat de sector een nieuw momentum zou moeten geven. Om een voet tussen de deur te krijgen, kun je een long positie openen in deze olie en gas ETF.

Set-up: Er kan onmiddellijk worden ingestapt. Na het openen van de positie kan de trade worden afgedekt onder de laatste pivot low. We definiëren de prijsrange net onder € 26 als het eerste koersdoel.

iShares Oil & Gas Exploration & Production chart | iShares Oil & Gas Exploration & Production etf
iShares Oil & Gas Exploration & Production koers | iShares Oil & Gas Exploration & Production etf | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart