Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver (PHAG)

Met de WisdomTree Physical Silver ETC kunnen we profiteren van de prestaties van de zilverprijs. Deze Exchange Traded Commodity is gedekt door fysieke voorraden van het edelmetaal. Elk afzonderlijk WisdomTree Physical Silver-effectenbewijs vertegenwoordigt een effectieve aanspraak op zilver. De ETC stond de afgelopen maanden onder druk, maar kon zich sterk herstellen in oktober.

Uitleg: Met deze ETC hebben we de mogelijkheid om op een zeer veilige en eenvoudige manier deel te nemen aan de ontwikkeling van de zilverprijs. Na de neerwaartse fase eerder dit jaar zagen we de afgelopen weken opnieuw koopinteresse. De huidige consolidatie van de koersen onder de 200-daagse lijn zou naar verwachting naar boven toe kunnen uitbreken. Bij verdere stijgingen kan een eerste positie in deze op de beurs verhandelde grondstof worden ingenomen. In ons scenario kiezen we voor een nauwe stop loss om bij een mogelijke mislukte trade geen al te groot verlies op te lopen.

Set-up: Voor een instap wachten we op koersen boven de € 21,50. Na het openen van de positie kan de trade worden afgedekt met een stop-loss onder het dieptepunt van de afgelopen week.

WisdomTree Physical Silver ETC | WisdomTree Physical Silver ETC chart
WisdomTree Physical Silver ETC | WisdomTree Physical Silver ETC koers
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart