LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2016

Door LYNX Research


Artikel laten voorlezen

In de eerste jaarlijkse versie van het Online Broker Onderzoek, georganiseerd door de onafhankelijke website VergelijkBrokers.nl, is LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2016. In het onderzoek worden 16 Nederlandse brokers met elkaar vergeleken in uiteenlopende categorieën, waarbij onder andere de kosten, handelsmogelijkheden en klantenservice onder de loep worden genomen.

 

LYNX scoort hoog in alle categorieën

LYNX eindigde in maar liefst 11 van de 13 categorieën in de top 3. Sam Hollanders, oprichter van de website VergelijkBrokers.nl, noemt LYNX daarom ook de terechte winnaar van het onderzoek. “De combinatie van de uitgebreide handelsmogelijkheden, het stabiele en professionele platform, uitstekende klantenservice en uitgebreide informatie voor beleggers samen met zeer aantrekkelijke tarieven, is de winnende combinatie.”

Categorie LYNX in top 3    Categorie LYNX in top 3
Actieve Belegger Check symbol    Kosten Check symbol
Beleggers Educatie Check symbol    Meeste Handelsmogelijkheden Check symbol
Dividend Beleggers Check symbol    Mobiel Beleggen Check symbol
Fondsen Beleggers      Nieuwe Beleggers  
Goedkoop Handelen Check symbol    Optie Beleggers Check symbol
Handelsplatform Check symbol    Waarde Beleggers Check symbol
Klantenservice Check symbol      

In het brokeronderzoek worden de brokers getest op meer dan 100 verschillende variabelen. Wat het onderzoek uniek maakt, is dat bij de uitslag rekening wordt gehouden met data die door VergelijkBrokers.nl in de afgelopen jaren is verzameld, het oordeel van de website zelf, het oordeel van een groep geselecteerde beleggers én een klantenonderzoek. Doordat daarnaast alles getest wordt op zowel desktop, tablet als smartphone, maakt dit een van de meest complete onderzoeken.

De vergelijkingswebsite heeft aangegeven elk jaar met het onderzoek terug te komen. In 2017 wordt ook LYNX+, het nieuwe en versimpelde handelsplatform van LYNX, meegenomen in het onderzoek.