LIVE trading met Piet Vannoppen

Dit webinar gaat over:

Tijdens deze LYNX Masterclass neemt optiespecialist Piet Vannoppen u live mee in de gedachtegang van een professionele beurshandelaar. Piet zal starten met het analyseren van de belangrijkste Amerikaanse beurzen, namelijk de S&P 500, de Nasdaq en de Russell 2000. Dat doet hij met korte- en langetermijnanalyses van de grafieken op dag- en weekbasis. Hiermee worden lange- en kortetermijntrends duidelijk.

Vervolgens bespreekt hij de belangrijkste sectoren en zal daaruit een aantal aandelen selecteren. Op basis van het analyseren van de korte- en langetermijntrends zal hij zijn selectie verder uitdunnen en enkel in de meest interessante kandidaten een LIVE trade innemen. Uiteraard zal hij ook uitleggen waarom hij voor een bepaalde strategie kiest en de voor- en nadelen van die keuze toelichten. Tijdens het webinar kunt u via de chatfunctie vragen stellen aan Piet Vannoppen.

*De optiewebinars van Piet Vannoppen zijn normaal gesproken exclusief voor klanten van LYNX. Eenmalig stellen we dit webinar ook open voor niet-klanten om kennis te maken met het LYNX Masterclass programma.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • Zowel beginnende als ervaren optiehandelaren
  • Daghandelaren & swingtraders
  • Klanten en niet-klanten van LYNX

Aankomende webinars

Andere interessante webinars: