Hoe kunt u PUT opties aan het werk zetten in uw portefeuille?

Dit webinar gaat over:

Op donderdag 7 december staat de LYNX Masterclass in het teken van de effectieve inzet van putopties in uw beleggingsportefeuille. Ontdek met Piet Vannoppen hoe u met put opties niet alleen uw portefeuille kunt indekken tegen koersdalingen om verliezen te vermijden, maar ook hoe u kunt speculeren op een neerwaartse marktbeweging.

Dit webinar, exclusief voor klanten van LYNX, biedt een diepgaand overzicht van de uitgebreide mogelijkheden die putopties te bieden hebben. Piet gaat verder dan louter speculeren op een daling en legt uit hoe u kunt beginnen met het gebruik van put opties, welke put strategieën u kunt toepassen en hoe u uw posities kunt beschermen tegen zowel koersschommelingen na kwartaalcijfers als ongunstig nieuws.

Mis deze kans niet om te leren hoe u met put opties niet alleen potentiële verliezen kunt beperken, maar ook een regelmatig inkomen kunt genereren door slim gebruik te maken van strategieën zoals het schrijven van put opties. Piet zal echter benadrukken dat er bepaalde voorwaarden vervuld moeten worden om deze strategieën succesvol toe te passen.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • Kijkers met interesse in opties handelen
  • Beleggers met enige ervaring in het beleggen in opties

Aankomende webinars

Andere interessante webinars: