Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Aandeel Ahold Delhaize schiet omhoog na kwartaalcijfers

Het aandeel Ahold Delhaize is een van de oude bekende op de Amsterdamse beurs. Vandaag maakte het supermarktconcern de cijfers over het derde kwartaal bekend. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen de laatste kwartaalresultaten. Ook bekijkt hij of het aandeel Ahold Delhaize koopwaardig is.

Lees verder

Tussentijdse verkiezingen in de VS

Op dinsdag 6 november zijn alle ogen gericht op de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten. Zal Trump de meerderheid behouden in de Amerikaanse Congres? Na het lezen van dit artikel weet u wat de verkiezingen precies inhouden en welke invloed de midterms mogelijk kunnen hebben op de beurzen

Lees verder

Koers aandeel PostNL staat onder druk, maar dividend blijft koninklijk

De koers van het aandeel PostNL staat onder druk na zwakke kwartaalresultaten. PostNL heeft last van lagere vraag naar brievenpost. Daarnaast lijkt PostNL de hogere omzet uit e-commerce nog niet om te zetten in hogere winsten. Het dividend met 9,2% is royaal en analisten blijven optimistisch met een hoog koersdoel.

Lees verder

Aandeel Pharming: maakt het bedrijf de verwachtingen waar?

Het aandeel Pharming is enorm populair bij Nederlandse beleggers. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen de laatste ontwikkelingen en kwartaalcijfers van Pharming. Ook bekijkt hij door middel van technische analyse welke richting de koers van Pharming kan bewegen.

Lees verder

Aandeel Apple: nieuwe kwartaalcijfers & iPhone verkopen bepalen koers

Het aandeel Apple is dit jaar al met 27% opgelopen en op de lange termijn zijn de resultaten uitstekend. De verwachtingen van analisten werden recent overtroffen door hogere omzet uit diensten en duurdere iPhone's. Zal Apple daar weer in slagen? Lees bij LYNX de verwachtingen voor het nieuwe kwartaal.

Lees verder

Aandeel ING: kwartaalcijfers laten koers omhoog schieten

ING presenteerde zijn nieuwe kwartaalcijfers en beleggers in het aandeel ING waren blij met de resultaten. De koers van het aandeel ING schiet omhoog en zorgt voor wat herstel, nadat het aandeel was weggezakt dit jaar. Een lagere koers is echter niet een zorg van ING, maar ook van haar concurrenten.

Lees verder

Aandeel Facebook: kopen of verkopen?

Facebook is ontzettend populair. Is Facebook uitgegroeid? Waar haalt Facebook zijn inkomsten vandaan? En hoe zijn de laatste kwartaalresultaten? In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen het aandeel Facebook. Ook bekijkt hij of het aandeel Facebook koopwaardig is.

Lees verder

Is het aandeel Alphabet koopwaardig?

Het grootste internetbedrijf ter wereld maakte 25 oktober de kwartaalcijfers bekend. Beleggers hadden blijkbaar op meer gerekend als we naar de koersreactie kijken. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen de kwartaalresultaten van het moederbedrijf van Google. Ook bekijkt hij of het aandeel Alphabet koopwaardig is.

Lees verder

Aandeel DSM: veel risico voor een beperkt dividend

De koers van het aandeel DSM is de afgelopen jaren hard opgelopen, maar vorige maand heeft een stevige correctie in de koers plaatsgevonden. Echter, de waardering van het aandeel is nog steeds sterk voor een chemie bedrijf. Het dividend van 2,45% is aantrekkelijk, maar is het genoeg om het aandeel DSM te kopen?

Lees verder

Analyse & advies over aandeel BE Semiconductor Industries (BESI)

Het aandeel BE Semiconductor Industries (BESI) is in korte tijd meer dan de helft van zijn marktwaarde verloren. Dit artikel geeft een analyse van het aandeel BESI met o.a. een blik op de koers en het dividend. Aan de hand van deze analyse volgt een advies over hoe om te gaan met het aandeel BESI.

Lees verder

Dreigt koers aandeel Tesla uit de bocht te vliegen?

Het aandeel Tesla schiet alle kanten op onder leiding van Elon Musk. De grafiek van Tesla is de afgelopen tijd erg grillig. Dreigt de koers uit de bocht te vliegen?

Lees verder

Neemt u beleggen serieus?

Kies LYNX als online broker

Ontvang tijdelijk
€ 250
transactietegoed
Profiteer direct
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.