Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Beleggen in waterstof: Ontdek de beste waterstof aandelen van 2020

De technologie gaat vooruit en zal meer gebruikt worden in auto's. Inspelen hierop kan door te beleggen in waterstof aandelen en brandstofcel aandelen.

Lees verder

De beste goudmijnaandelen van 2020

De goudprijs is bezig aan een indrukwekkende stijging. Welke goudmijnaandelen profiteren van de toenemende vraag naar het glanzende edelmetaal?

Lees verder

De 20 beste aandelen voor 2020 volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos deel 2

De beste aandelen voor de tweede helft van 2020 volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos. In dit artikel vindt u per bedrijf zijn visie en verwachtingen.

Lees verder

Aandeel Wirecard: Droom van Duitse betalingsverwerker spat uiteen

Het aandeel Wirecard is de gebeten hond op de Duitse beurs. De koers van de betalingsverwerker is gecrasht nadat er fraude aan het licht is gekomen.

Lees verder

OTC-handel: over-the-counter betekenis & uitleg over kansen & risico’s

Over-the-counter is de term die wordt gebruikt voor de transactie die niet via een reguliere beurs verlopen. Hoe werkt OTC-handel precies?

Lees verder

Beleggen in robotica: De beste robotica aandelen van dit moment

Beleggen in robotica aandelen wordt steeds populairder. De coronapandemie heeft de noodzaak van robots weer bevestigd. Welke robotica aandelen profiteren?

Lees verder

Aandeel Nikola Motor: Koers van elektrische vrachtwagenproducent explodeert

Het aandeel Nikola is de nieuwste hype op Wall Street. De koers van de elektrische vrachtwagenproducent uit Arizona is omhoog geschoten.

Lees verder

De beste game-aandelen van dit moment + interessante gaming ETF

Gamen is booming. Over de hele wereld zijn er naar schatting ruim 2 miljard gamers. Welke game-aandelen vormen een aantrekkelijke investering?

Lees verder

Aandeel Basic-Fit: Sportschoolreus met een lange termijn visie

Het aandeel Basic-Fit is populair bij Nederlandse beleggers. Beleggers zijn enthousiast over de lange termijn visie en de aantrekkelijke groeicijfers.

Lees verder

Wat is een black swan? Moeten beleggers vrezen voor de zwarte zwaan?

De black swan theorie vertelt ons dat er soms dingen gebeuren die oorspronkelijk niet voor mogelijk werden gehouden. Wat is een zwarte zwaan precies?

Lees verder

Aandeel NVIDIA: Amerikaanse chipgigant groeit door

Het aandeel NVIDIA is de nummer één op het gebied van computertechnologie. De baanbrekende technologieën van het bedrijf maken de wereld sneller en slimmer.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker