Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Waarom is het aandeel ArcelorMittal zo ontzettend populair onder Nederlandse beleggers?

Het aandeel ArcelorMittal is ontzettend in trek de laatste tijd. Het is een cyclisch aandeel, dit betekent dat de winsten enorm afhangen van de economie.

Lees verder

Aandeel Volkswagen koerst naar hoogste stand sinds september 2015

De geplaagde Duitse automaker lijkt het ergste achter de rug te hebben. Beleggers hebben met het aandeel Volkswagen de blik weer opwaarts gericht.

Lees verder

Wat is er in december allemaal gebeurd op de beurzen?

Mede dankzij de “Trump-rally” wist de S&P 500 in december met 1,82% te stijgen. Hiermee kwam de jaarwinst uit op 9,49%. De Nasdaq dikte 1,13% aan.

Lees verder

De Nasdaq index; van 100 naar 5.400 punten

De Nasdaq index; van 100 naar 5.400. Deze volatiele index bestaat met name uit tech-aandelen zoals Apple, maar onderschat de Nasdaq biotech aandelen niet.

Lees verder

De S&P 500 index; alles over de populairste index

De S&P 500 index is de meest gevolgde index door beleggers wereldwijd en schetst een betrouwbaar beeld van de ontwikkeling op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Lees verder

Wat is er in november allemaal gebeurd op de beurzen?

Terwijl de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen eerst voor een schok op de financiële markt zorgde, luidde dit event achteraf gezien een nieuwe rally in.

Lees verder

Aandeel ArcelorMittal stijgt 175%; wat is er aan de hand bij de staalgigant?

Het aandeel ArcelorMittal is de afgelopen 10 maanden met 175% gestegen. De enorme stijging staat lijnrecht tegenover de beweging van afgelopen jaren.

Lees verder

OPEC-deal vereist voor opwaartse uitbraak AEX

Het is raadzaam om de ontwikkelingen rond de OPEC-deal vandaag nauwlettend in de gaten te houden. Om 16:00 uur wordt een persconferentie verwacht.

Lees verder

Italiaanse crash zorgt voor opvallende opening AEX-index

Direct na de opening duikelden de Europese indices naar beneden. Een dalende olieprijs en angst over de Italiaanse bankensector staan debet aan deze daling.

Lees verder

Aandeel Philips; profiteren van een nieuwe 8-jaars high

Beleggers in het aandeel Philips lijken weer verwend te gaan worden. Terwijl de AEX de afgelopen drie jaar gestaag opliep, deed Philips hier niet aan mee.

Lees verder

Update: $ 150 winst in het aandeel Amazon

In de Masterclass van dinsdag 15 november heeft Bas Snelders een trade in Amazon (AMZN) gedaan, die in dit artikel wordt besproken.

Lees verder
Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27