Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Volkswagen zet vol in op elektrisch rijden

Volkswagen zet vol in op elektrisch rijden. De koers van het aandeel Volkswagen heeft nog een lange weg te gaan na de tegenslagen van de afgelopen jaren.

Lees verder

Koers AB InBev herstelt na vreselijke afstraffing

Het aandeel AB InBev stond onder zware druk, maar is nu weer bezig weer aan herstel. De schulden worden afgebouwd en de AB InBev koers loopt omhoog.

Lees verder

Aandeel Macy’s ondergewaardeerd door online-concurrentie

Het aandeel Macy's staat al jaren onder druk door toenemende online concurrentie en de toenemende welvaart van de hogere middenklasse in de VS.

Lees verder

De AMX index; het ondergeschoven kindje onder beleggers

Weet u eigenlijk wat de huidige stand van de AMX index is? Tijd om alles over deze index uit te zoeken en een vergelijking te maken met de AEX index.

Lees verder

Alles wat u moet weten over de AEX index

De AEX index wordt vaak gezien als de graadmeter voor de stand van de Nederlandse economie. Maar hoe betrouwbaar is de Amsterdamse index?

Lees verder

Mijn waardering van aandelen Berkshire Hathaway

De koers van het aandeel Berkshire Hathaway is nog niet omhoog geschoten. De portefeuille aandelen wel en de dochterbedrijven doen het uitstekend.

Lees verder

Aandeel Ahold omlaag ondanks solide resultaten

Het aandeel Ahold krijgt een tik op de Amsterdamse beurs, ondanks de aankondiging van een nieuw aandeleninkoopprogramma en een verhoging van het dividend.

Lees verder

Resultaten Adyen verbazen beleggers & analisten

Adyen is erin geslaagd de hoge verwachtingen van analisten in te lossen. De omzet groeide in 2018 met 47% en de winst steeg met 83%.

Lees verder

Analyse aandeel Sogou: Chinese zoekmachine gaat strijd aan met Baidu

Het aandeel Sogou is na een succesvolle beursgang aardig gedaald. De fundamenten zijn echter zeer goed en het bedrijf lijkt ondergewaardeerd.

Lees verder

Koers aandeel PostNL veert op, dividend blijft koninklijk

De koers van het aandeel PostNL breekt uit een neerwaarde trend na sterke jaarresultaten. Het dividend (9,6%) is royaal. Analisten hebben hoge koersdoelen.

Lees verder

Koers aandeel BAM omhoog na resultaten en hoger dividend

Analisten geven het advies aandelen BAM te kopen, wegens goede resultaten en een stijgende koers. Echter, aandeel BAM gaat ook wel eens fors onderuit.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27