Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Koers aandeel Kiadis Pharma afhankelijk van goedkeuring ATIR101

Het aandeel Kiadis Pharma gaat flink heen en weer. Beleggers hopen snel op goedkeuring van het medicijn ATIR101, voor stamceltransplantaties bij leukemie.

Lees verder

Koers Aandeel Unilever profiteert van vlucht naar veiligheid

Het aandeel Unilever profiteert de lage rente. Unilever aandelen zijn een alternatief. De Unilever koers klimt en het dividend blijft aantrekkelijk.

Lees verder

Koers aandeel PostNL zakt weg, dividend blijft koninklijk

De koers van het aandeel PostNL zakt weg na zwakke kwartaalresultaten. Het dividend (9,6%) is royaal. Analisten hebben hoge koersdoelen.

Lees verder

Koers Aandeel IMCD start sterk na toevoeging tot AEX

De koers van het IMCD aandeel is sterk opgelopen. De resultaten in 2018 waren goed, maar de IMCD koers is wel afhankelijk van de economie.

Lees verder

Koers aandeel Tesla onder druk & Tesla haalt extra geld op

De koers van het aandeel Tesla is weggezakt. Het aandeel Tesla is veel in het nieuws, de Model 3verkopen vielen tegen, maar Musk haalt nieuw geld op.

Lees verder

Aandeel Tesla onder druk

De koers van het aandeel Tesla staat recent onder druk. Wat vinden beleggingsspecialisten Wubbe Bos en Justin Blekemolen van het aandeel Tesla?

Lees verder

Koers aandeel Pharming afhankelijk van Ruconest

Het aandeel Pharming is enorm populair bij Nederlandse beleggers. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen de laatste ontwikkelingen bij Pharming.

Lees verder

Aandeel Naspers komt in de AEX

Het aandeel Naspers krijgt een beursnotering in Nederland. Sterker nog volgend jaar zit Naspers, bekend van haar belang in Tencent waarschijnlijk in de AEX.

Lees verder

Aandeel AMG kan profiteren van toenemende vraag naar Lithium en Vanadium

De koers van het aandeel AMG is flink gedaald. In dit artikel bespreek ik waar de kansen liggen voor het metaalbedrijf vanwege de toenemende vraag naar elektrische auto's.

Lees verder

Koers aandeel Heijmans beweeglijk en afhankelijk van projecten

De koers van het Heijmans aandeel is erg volatiel. De resultaten in 2018 waren goed, maar de Heijmans koers daalt vaak sterk op tegenvallers.

Lees verder

Positief over Signify ondanks koersreactie 

De aandelenmarkten zetten het aandeel Signify vandaag onder druk. Wij blijven echter positief omdat de resultaten laten zien dat de winstgevendheid toeneemt

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27