Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Energiek herstel energiesector

Gezien de hogere volatiliteit van de energiesector in de afgelopen drie jaar verwacht u waarschijnlijk niet zo snel een positief artikel over deze sector. Vandaag maakt Rob Stuiver graag een uitzondering.

Lees verder

Help, de beurs beweegt! Moet u nog wel in aandelen beleggen?

Waar vorig jaar bijna geen enkele dag een daling of stijging voorkwam groter dan 1%, is dat nu echt schering en inslag. Ook intraday kan het spoken. De VIX Index, die de verwachte beweeglijkheid van de beurs aangeeft, staat al een periode rondom de 20, terwijl die begin dit jaar nabij de 11 noteerde.

Lees verder

De beste Europese dividendaandelen van 2018

In de huidige tijd van aanhoudende lage rentestanden is het beleggen in aandelen met een hoog dividend bijzonder aantrekkelijk. Daarnaast hebben dividendaandelen vaak minder last van cyclische bewegingen. Roy van Santen heeft voor u de beste Europese dividendaandelen op een rij gezet.

Lees verder

Aandeel Shell; kunnen beleggers komende jaren blijven genieten van dit aandeel?

Het aandeel Shell is in rustiger vaarwater terechtgekomen. Het is nog slechts twee jaar terug dat beleggers begonnen te twijfelen aan het voortbestaan van de onderneming. Dit leidde destijds tot een flinke sell-off. Inmiddels is het aandeel flink hersteld en heeft ook de olieprijs de weg omhoog gevonden.

Lees verder

De beste dividendaandelen uit de Verenigde Staten

Profiteren van de beste Amerikaanse dividendaandelen: om u te kunnen onderscheiden van de gemiddelde aandelenbelegger is het belangrijk om op constante basis een beter rendement te behalen dan indices zoals de AEX-index of de S&P 500-index.

Lees verder

Altice sneed zich in de vingers met té snelle groei

Na tegenvallende cijfers is het hard gegaan met de koers van Altice. Met een zwakke balans is het bedrijf gevoelig voor tegenslagen. Nu de rentes beginnen te stijgen maken beleggers zich zorgen of Altice wel in staat is om de torenhoge schuldenlast te kunnen blijven dragen.

Lees verder

Berkshire heeft wind mee in 2017, 23% waardestijging!

Veel hebben we als beleggers gehoord over de verlaging van de winstbelasting in de VS. Er zijn maar weinig bedrijven die daar zo van profiteren als Berkshire Hathaway Inc. van Warren Buffett. Zowel éénmalig nu als ook structureel in de toekomst.

Lees verder

Beleggen in bitcoin is als rijden onder invloed

De mens is niet zo rationeel. Vele mannen vinden dat vooral vrouwen zich daar schuldig aan maken. Toch komt de meeste beleggingsonzin uit de mond van mannen.

Lees verder

Wat zijn de beste aandelen voor 2018? 4 beleggingsexperts geven 12 tips

De beste aandelen voor 2018? Tijdens het LYNX debat geven 4 beleggingsexpert hun favoriete 12 aandelentips voor 2018. Kortom, wat zijn de kansrijke aandelen van dit moment en waar moet u in 2018 niet in beleggen.

Lees verder

Bitcoin aandeel stijgt met ruim 1000%; ontdek hoe u kunt beleggen in bitcoins bij LYNX

Beleggen in bitcoins. Eindelijk is het zover. Vanaf nu kunt u bij LYNX op een betrouwbare manier handelen in bitcoins d.m.v. aandelen, ETF's en futures. Ontdek de top 5 bitcoin aandelen van dit moment.

Lees verder

Volatiliteit beleggingen in 2017

In 2017 viel goed geld te verdienen aan het gebrek aan volatiliteit. Dus beste beleggers, niet alleen klagen dat er zo weinig gebeurt. U leest hier waarom.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27