Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Correcties op de beurs; is 2017 een uitzonderlijk jaar?

Steeds vaker zeggen beleggers dat zij wachten op DE correctie om dan lager in de markt te stappen. De kans bestaat dat dit nooit meer kan als u wacht.

Lees verder

Wat is er in september 2017 allemaal gebeurd op de beurzen?

Wat is er in september 2017 gebeurd op de beurzen? Ontdek het in dit artikel en ga goed voorbereid de nieuwe maand oktober in.

Lees verder

Zonder moeite extra rendement behalen: een praktijkvoorbeeld

Bij LYNX kunt u eenvoudig rendement behalen met het Stock Yield Enhancement Program. Om dit programma wat te verduidelijken, geeft Roy u enkele voorbeelden.

Lees verder

‘No worries mate’: beleg in Australische aandelen

Al 25 jaar is er sprake van een groeiende economie in Australië. De beurs staat echter een flink stuk onder de top van 2007. Een goed instapmoment?

Lees verder

Business Development Companies: 10% Yield

Wanneer u iets anders zoekt dan aandelen maar wél de kans wilt hebben op een goed rendement, kunt u eens kijken naar Business Development Companies.

Lees verder

Wat is er in augustus 2017 allemaal gebeurd op de beurzen?

Mede door de spanningen rondom het nucleaire programma van Noord-Korea is de volatiliteit in augustus licht gestegen. Blik terug op de beursmaand augustus.

Lees verder

Aandeel Ahold-Delhaize; wat is de reden voor de daling van ruim 25%?

Het is de meeste Nederlandse beleggers niet ontgaan dat het aandeel Ahold-Delhaize de afgelopen weken flink onder druk ligt. Hoe komt dit precies?

Lees verder

Hoog rendement en weinig correlatie met aandelen? Infrastructure!

Als particulier is het lastig om één meter van een lange tolweg te bemachtigen. We zijn overgeleverd aan gespecialiseerde fondsen. En die bestaan!

Lees verder

Veel eerder met pensioen door saai te beleggen

Kunnen we niet beter out of the box denken en niet slaafs achter het algemeen aanvaarde gedachtegoed aanwaggelen? Rob Stuiver vertelt hoe u dit aanpakt.

Lees verder

De volatiliteit is op vakantie, beurzen naar nieuwe records

Wat is nu het meest bijzondere aan deze zomermaanden? De steeds verder stijgende beurzen of het slome tempo zonder enige serieuze tussentijdse correctie?

Lees verder

Wat is er in juli 2017 allemaal gebeurd op de beurzen?

De aandelenmarkten hebben wereldwijd wederom een positieve maand achter de rug. Wat is er allemaal gebeurd op de beurzen? Roy vertelt het u.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27