Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

De beste blue-chip aandelen van 2021

Blue-chip aandelen worden beschouwd als grote bedrijven met een uitstekende reputatie. In dit artikel kijken we naar de beste blue-chip aandelen van 2021.

Lees verder

Aandeel Shell: kan de energiereus haar groene ambities waarmaken?

Het aandeel Shell heeft een dramatisch 2020 achter de rug. In dit artikel bespreken we de eerste kwartaalcijfers en de groene ambities van het bedrijf.

Lees verder

Aandeel Activision Blizzard: Kan de gaming industrie blijven presteren?

Het aandeel Activision Blizzard heeft een heel goed jaar gehad, maar zit de laatste weken in een consolidatie fase. Kan het zijn prestaties voortzetten?

Lees verder

Aandeel Amazon.com: E-commercegigant ziet winst verdrievoudigen

Het aandeel Amazon.com is dé winnaar van de internetrevolutie. In dit artikel bespreken we het succesverhaal en de recente resultaten van de e-tailer.

Lees verder

Aandeel RTL Group: opnieuw genereus dividend

RTL Group is de Europese leider op het gebied van media uitzendingen. In dit artikel vindt u een fundamentele analyse van het aandeel RTL Group.

Lees verder

Aandeel Facebook: stevige omzetgroei dankzij advertenties

Het aandeel Facebook ziet stevige omzetgroei. Waar de advertenties vorig jaar werden geraakt door het coronavirus, wist Facebook dit jaar het tij te keren.

Lees verder

De beste biotech aandelen van 2021

Beleggen in biotech aandelen is populair onder beleggers. Welke biotech aandelen hebben de potentie om tot grote hoogten te stijgen?

Lees verder

Beste duurzame aandelen – beleggen in de nieuwe energiereuzen

Beleggen in duurzame aandelen wordt steeds populairder onder beleggers. In dit artikel bekijken we of duurzame bedrijven de nieuwe energiegiganten worden

Lees verder

Aandeel Netflix: koers onderuit na dramatische groeivertraging

Het aandeel Netflix duikt omlaag na tegenvallende kwartaalcijfers. Beleggers maken zich zorgen over de afnemende groei en de matige outlook van Netflix.

Lees verder

Aandeel Snapchat: Gen Z zorgt voor groei

Het aandeel Snapchat daalde na hun IPO met 80 procent. Sindsdien heeft het een ongelooflijk herstel weten neer te zetten. Kan dit aandeel nog hoger klimmen?

Lees verder

Aandeel Deceuninck: de komende zeven jaar zijn cruciaal

Het aandeel Deceuninck heeft het de laatste jaren moeilijk gehad, maar het bedrijf heeft de kans om de komende zeven jaar gezonde kasstromen te genereren.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×