Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Aandeel Fagron ruim verdubbeld sinds crash

Het aandeel Fagron zit weer flink in de lift. Sinds het dieptepunt is de koers van de voormalige beursparel zelfs ruim verdubbeld. Roy legt uit waarom.

Lees verder

Aandeel Air France-KLM stijgt bijna 40% in vijf weken

Na een zwaar jaar is het tij volledig gekeerd. Het aandeel Air France-KLM stijgt op in de laatste weken met een koersstijging van bijna 40%. Lees hier meer.

Lees verder

Aandeel Shell bereikt belangrijk steunniveau

Het aandeel Shell bevindt zich in een opgaande trend. Toch begint de olieprijs weer te verzwakken. Hoogste tijd om de koersniveaus onder de loep te nemen.

Lees verder

Brexit: laat u de UK links liggen?

Beleggingsexpert Rob Stuiver legt uit waarom u als wereldwijde belegger de UK aandelen niet zomaar over hoeft te slaan. Lees het hier.

Lees verder

AEX bereikt hoogste koers sinds crisisjaar 2008

De euforische stemming is onder beleggers niet stuk te krijgen. De AEX breekt het belangrijke weerstandsniveau dat in 2015 meerdere malen te zwaar was.

Lees verder

Aandeel Aegon; van grote hoogtes tot diepe dalen

Aandeel Aegon is in de portefeuilles van veel Nederlandse beleggers niet weg te denken. Hoe presteert de koers van het aandeel vergeleken met concurrenten?

Lees verder

Aandeel Peugeot neemt verliesgevend Opel over voor € 2,2 miljard

De kogel is eindelijk door de kerk. PSA Group, het moederbedrijf van onder andere Peugeot en Citroën, neemt het Duitse Opel over van General Motors.

Lees verder

Wat is er in februari allemaal gebeurd op de beurzen?

Op de Amerikaanse beurzen stond februari in het teken van de all-time highs. Zo wist de Dow Jones 12 opeenvolgende dagen op een recordstand te sluiten.

Lees verder

Aandeel ArcelorMittal onder druk na zwakke cijfers Salzgitter

Na een sterk begin van de maand, waar de het aandeel ArcelorMittal een hoogtepunt van € 9 bereikte, verliest de staalproducent nu het positieve momentum.

Lees verder

Aandeel Volkswagen; nieuwe kans na technische correctie

Het aandeel Volkswagen lijkt te herstellen van de klap uit 2015. Beleggers beginnen het vertrouwen weer terug te krijgen. Lees hoe u kunt profiteren.

Lees verder

Wat zijn de beste aandelen van 2017? 5 Beleggingsexperts geven 15 tips

De beste aandelen voor 2017 werden tijdens het LYNX Beleggersdebat besproken. Wat zijn de 5 beste beleggingen tot nu toe en waar moet u in beleggen in 2017.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27