Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Wat zijn de beste aandelen voor 2020? 4 beleggingsexperts geven 12 beleggingstips

Bekijk de beste aandelen voor 2020. Tijdens het LYNX debat gaven 4 experts hun 12 favoriete aandelen om in te beleggen. Ontdek hun beleggingen voor 2020!

Lees verder

Koers Unilever aandeel onder druk na winstwaarschuwing

Het aandeel Unilever profiteert van de lage rente. Toch kreeg de koers een forse tik toen Unilever met een winstwaarschuwing kwam. Is dit een koopmoment?

Lees verder

De Nikkei 225 index; waarom stamt de laatste all time high uit ’89?

De Japanse Nikkei 225 index is de bekendste beursindex uit Azië. Het beeld van de Nikkei index komt niet overeen met de Amerikaanse en Europese indices.

Lees verder

Beleggen in India met India ETF’s en aandelen

Beleggen in India biedt kansen en risico's. De economie groeit en ontwikkelt zich snel. Beleggers kunnen hierop inspelen met India ETF's en aandelen.

Lees verder

Aandeel Tencent | Chinese internetreus wil verder groeien in Europa

Internetgigant Tencent wil doorgroeien. Het is het bedrijf achter WeChat, maar het investeert ook in games, online bankieren, videostreaming en e-commerce.

Lees verder

De beste Nederlandse dividendaandelen van dit moment

Nederlandse dividendaandelen uit de AEX zijn een populaire investering. In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de 17 beste Nederlandse dividendaandelen.

Lees verder

Aandeel Alibaba Group | Chinese e-commerce reus groeit als kool

De groei van de e-commerce reus Alibaba is niet te stoppen. De strategie van Alibaba en AliExpress werpt zijn vruchten af, maar ook de cloud groeit stevig.

Lees verder

Beleggen in China met China ETF’s en aandelen

Beleggen in China kan zowel via aandelen als China ETF's. Veel beleggers kijken enkel naar groei. Dit biedt zowel kansen als risico's in de Chinese markt.

Lees verder

Hoog dividend beleggen met aandelen en ETF’s

Beleggen in hoog dividend aandelen combineert dividend met mogelijke koerswinst. In dit artikel worden de kansen en risico's van hoog dividend uitgelegd.

Lees verder

De 20 beste aandelen voor 2020 volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos

De beste aandelen voor 2020 volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos. In dit artikel vindt u per bedrijf zijn visie en verwachtingen.

Lees verder

Kan de koers van het aandeel ING herstellen in 2020?

Het aandeel ING behoort tot de favorieten op het Damrak. De koers staat al geruime tijd onder druk. Is het aandeel ING interessant voor in de portefeuille?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker