Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Aandeel Just Eat Takeaway – hongerige beleggers drijven koers op

De koers van het aandeel Just Eat Takeaway loopt gestaag op. De overnamehonger van het bedrijf lijkt zijn vruchten af te werpen.

Lees verder

Aandelen Sony – is de Playstation 5 de trigger voor hogere koersen?

Het aandeel Sony laat een prachtige stijging zien. De Playstation 5 kan mogelijk een trigger vormen voor nog hogere koersen.

Lees verder

Aandeel Nikola Motor: elektrische vrachtwagendroom van Trevor Milton spat uiteen

Het aandeel Nikola ligt onder een vergrootglas. De koers van de elektrische vrachtwagenproducent staat onder druk nu het bedrijf wordt beschuldigd van fraude.

Lees verder

Aandeel Carnival – een analyse van ’s werelds grootste cruiseorganisator

Het aandeel Carnival is door de coronacrisis hard afgestraft. Voor lange termijn value beleggers zijn hier mogelijk kansen ontstaan.

Lees verder

Aandeel Flow Traders: profiteren van volatiliteit

Flow Traders is een Amsterdamse market maker. Het bedrijf profiteert van onrust op de beurzen, aangezien dit veelal gepaard gaat met hogere volatiliteit.

Lees verder

Waarin beleggen? Een terugblik op de afgelopen 6 maanden + tips voor de toekomst

De coronacrash kwam voor beleggers als een dief in de nacht. Inmiddels staan de aandelenbeurzen in de VS weer op een all-time high. Waarin moet je beleggen?

Lees verder

Aandeel Tencent Music: muziekstreamgigant blijkt groeibriljant

Het aandeel Tencent Music biedt kansen voor beleggers die de rit in Spotify gemist hebben. Wat heeft de muziekstreamgigant aan beleggers te bieden?

Lees verder

Aandeel NIO: Chinese elektrische autobouwer timmert aan de weg

Het Chinese bedrijf NIO kreeg onlangs een beursnotering en wordt nu al de Tesla killer uit China genoemd. Justin Blekemolen bekijkt in dit artikel of het aandeel NIO interessant kan zijn.

Lees verder

Aandeel Galapagos duikt omlaag: filgotinib afgekeurd in de VS

Aandeel Galapagos is afgestraft. Het biotechbedrijf heeft van de FDA geen goedkeuring gekregen voor het gebruik van het reumamedicijn filgotinib in de VS.

Lees verder

Aandeel Tesla: staat de Tesla-bubbel op knappen?

De koers van het aandeel Tesla bereikt grote hoogtes. Wat gebeurt er bij het bedrijf en moet u het aandeel kopen of verkopen?

Lees verder

Aandeel ING: voorzieningen voor ‘slechte leningen’ drukken winst ING Groep

Het aandeel ING is populair bij Nederlandse beleggers. De winst keldert door een toename aan 'slechte' leningen. Is het aandeel ING koopwaardig?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker