Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Beleggen in vastgoed via REITs

Huizenprijzen stijgen de pan uit en daarom zijn ook steeds meer mensen geïnteresseerd om te beleggen in vastgoed. REIT’s bieden beleggers een unieke beleggingsmogelijkheid met verschillende voordelen ten opzichte van klassieke vastgoedbeleggingen. Het hoge dividend rendement maken REIT's een aantrekkelijke investering.

Lees verder

De beste dividendaandelen uit de VS

Profiteren van de beste Amerikaanse dividendaandelen: om u te kunnen onderscheiden van de gemiddelde aandelenbelegger is het belangrijk om op constante basis een beter rendement te behalen dan indices zoals de AEX-index of de S&P 500-index.

Lees verder

Aandelen kopen? Waar moet u op letten?

U wilt als startende belegger aandelen kopen. Dan heeft u vast tal van vragen bij het opbouwen van een aandelenportefeuille. Wat moet u weten bij het kopen van aandelen? LYNX legt het in dit artikel uit.

Lees verder

De beste Nederlandse dividendaandelen van dit moment

Nederlandse dividendaandelen uit de AEX zijn een populaire investering voor veel Nederlandse beleggers. Hierbij is er een duidelijke keuze tussen groeidividend- en hoogdividendaandelen. In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de 10 beste Nederlandse dividendaandelen en benoemt hij zowel de specifieke voor- als nadelen.

Lees verder

Aandeel Groupon biedt kansen

Door vele beleggers is het aandeel Groupon al afgeschreven, terwijl het bedrijf juist bezig is met een enorme transformatie. Groupon heeft meerdere partnerships gesloten en timmert hard aan de weg om meer een 'open-platform' te worden waarop consumenten op regelmatige basis aankopen doen of reserveringen maken.

Lees verder

Is er een beurscrash op komst in 2019?

Is er een beurscrash in aantocht in 2019? Een beurscrash voorspellen is lastig. Welke signalen zijn er en wat moet u doen ten tijden van een beurscrash?

Lees verder

Goedkoop beleggen in Amerikaanse aandelen

Vorige week verscheen een onderzoek van VEB naar de kostenverschillen bij beleggen in Amerikaanse aandelen. In het onderzoek werd gekeken naar de kosten van het aan- en verkopen van aandelen die genoteerd zijn in Amerikaanse dollars. De verschillen blijken extreem te zijn. Hoe zit het bij LYNX?

Lees verder

De 15 interessantste LYNX artikelen van 2018

Het einde van het jaar biedt de mogelijkheid om even terug te blikken. In dit artikel bespreken we de 15 best gelezen artikelen in 2018. Van wietaandelen tot kobaltaandelen, van technische indicatoren tot aan optiestrategieën. Alles wat u wilt weten over de beurs vindt u in het LYNX Kennisportaal.

Lees verder

3 beleggingsideeën van het LYNX Beleggingsteam

Ed Peerdeman en Wubbe Bos van het LYNX Beleggingsteam geven in deze video uitleg over de beleggingsideeën Molson Coors, AkzoNobel en ING.

Lees verder

(Saxo) Bank koopt (Binck)Bank

De Nederlandse broker BinckBank heeft een overnamebod ontvangen van het Deense Saxo Bank. Saxo Bank, dat voor 52% in handen is van het Chinese Zhejiang Geely Holding Group, bood € 6,32 per aandeel. In dit artikel wordt de overname uitgebreid besproken.

Lees verder

Aandeel Facebook wijst FAANG de weg naar de afgrond

Het aandeel Facebook staat onder druk. Het aantal bezoekers stagneert en beleggers maken zich zorgen. De zorgen over strengere regelgeving, hogere belastingen en nep nieuws drukken het aandeel Facebook. De koers van het aandeel is de afgelopen jaren hard gestegen. Is de val van de koers een koopkans? Lees het bij LYNX.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27