Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Koers Boeing aandeel onder druk

De Boeing koers is weggezakt. Problemen bij de Boeing 737 MAX en het coronavirus raken het Boeing aandeel hard. Een moment om het aandeel Boeing te kopen?

Lees verder

De top 10 meest verhandelde aandelen – waar handelen klanten van LYNX in?

De maand maart was zeer volatiel vanwege de coronacrisis. Welke aandelen werden in de zeer volatiele maand maart 2020 het meest verhandeld?

Lees verder

Koers Vopak aandeel profiteert van contango

De Vopak koers is recent hersteld ondanks de onrust door het coronavirus. Dit komt door contango in de olieprijzen. Hier profiteert het aandeel Vopak van.

Lees verder

Aandeel Zoom Video Communications – videogesprekken in trek door coronavirus

Het aandeel Zoom vliegt door het dak op de Nasdaq, terwijl de meeste aandelen juist hard wegzakken. Sinds het coronavirus is de software immens populair.

Lees verder

DAWN-aandelen: Welke aandelen profiteren van de coronacrisis?

Het coronavirus heeft voor een crash gezorgd op de aandelenbeurzen. Toch zijn er een aantal aandelen die zich zeer goed wisten staande te houden.

Lees verder

Rabobank Certificaten: Wat is het rendement en wat zijn de risico’s?

Rabobank Certificaten zijn populair onder Nederlandse beleggers. Maar wat zijn certificaten eigenlijk? Wat is het rendement en wat zijn de risico's?

Lees verder

Recessie leidt tot paradigmaverschuiving – 4e industriele revolutie: Beleggen in bedrijven van de toekomst

De coronacrisis en de daarop mogelijk volgende economische recessie biedt kansen. Welke beleggingskansen ontstaan er door een revolutie in de technologie?

Lees verder

Aandeel Prosus: Korting op Tencent loopt op door onzekerheid

Het aandeel Prosus is onderdeel van de AEX-index en is een goedkopere manier om aandelen Tencent te kopen, nu de koers is weggezakt door het coronavirus.

Lees verder

Koers Unibail Rodamco Westfield aandeel onder druk & winkelvastgoed uit de gratie

Concurrentie met e-commerce zet de winstgevendheid van winkels onder druk. Meer faillissementen hebben een negatief effect op Unibail-Rodamco-Westfield.

Lees verder

Aandeel ING: Koers zakt hard weg door coronacrisis en angst voor recessie

Het aandeel ING is populair bij Nederlandse beleggers. De winst keldert door toenemende compliance kosten. Is het aandeel ING nog interessant als belegging?

Lees verder

Koers Air France-KLM neemt duikvlucht door coronavirus

Het aandeel Air France-KLM is zeer volatiel en afhankelijk van veel externe factoren. Het aandeel zakt hard weg door het coronavirus, biedt dit kansen?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker