Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Hoe gevoelig zijn nutsbedrijven voor volatiliteit?

De Utilities (nutsbedrijven) sector is één van de minst bekende sectoren. Waarom is het belangrijk om deels te beleggen in Utilities?

Lees verder

Zijn Private Equity en Hedge Funds te duur? Koop gewoon de manager

Rob Stuiver legt in dit artikel uit dat als iemand veel aan u verdient, u ook veel aan hen kunt verdienen. Oog om oog, tand om tand. Lees hier hoe.

Lees verder

Aandeel Fagron stijgt ruim 10%; terug op het rechte pad?

Het aandeel Fagron beleefde een beroerde periode en scheurde langs het randje van de afgrond. De uitgifte van nieuwe aandelen bleek de redding te zijn.

Lees verder

Angst versus hebzucht: zijn we niet te voorzichtig geworden?

Zijn wij te optimistisch? Het is zelfs nog gekker. In mijn eigen team moet ik me verdedigen tegen mijn aanname dat aandelen op lange termijn 9% doen.

Lees verder

Wat is er in maart allemaal gebeurd op de beurzen?

Europa kende een sterke maand en Azië was wederom de hoek waar de klappen vielen. Wat gebeurde er nog meer op de beurzen in maart?

Lees verder

Aandeel Fagron ruim verdubbeld sinds crash

Het aandeel Fagron zit weer flink in de lift. Sinds het dieptepunt is de koers van de voormalige beursparel zelfs ruim verdubbeld. Roy legt uit waarom.

Lees verder

Aandeel Air France-KLM stijgt bijna 40% in vijf weken

Na een zwaar jaar is het tij volledig gekeerd. Het aandeel Air France-KLM stijgt op in de laatste weken met een koersstijging van bijna 40%. Lees hier meer.

Lees verder

Aandeel Shell bereikt belangrijk steunniveau

Het aandeel Shell bevindt zich in een opgaande trend. Toch begint de olieprijs weer te verzwakken. Hoogste tijd om de koersniveaus onder de loep te nemen.

Lees verder

Brexit: laat u de UK links liggen?

Beleggingsexpert Rob Stuiver legt uit waarom u als wereldwijde belegger de UK aandelen niet zomaar over hoeft te slaan. Lees het hier.

Lees verder

AEX bereikt hoogste koers sinds crisisjaar 2008

De euforische stemming is onder beleggers niet stuk te krijgen. De AEX breekt het belangrijke weerstandsniveau dat in 2015 meerdere malen te zwaar was.

Lees verder

Aandeel Aegon; van grote hoogtes tot diepe dalen

Aandeel Aegon is in de portefeuilles van veel Nederlandse beleggers niet weg te denken. Hoe presteert de koers van het aandeel vergeleken met concurrenten?

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27