Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Wat zijn de beste aandelen voor 2021? De 12 tips van het beleggersdebat op een rij

Bekijk de beste aandelen voor 2021. Tijdens het LYNX beleggersdebat gaven 4 experts hun 12 favoriete aandelen, opties en ETF's om in te beleggen.

Lees verder

De beste goudmijnaandelen voor 2021

Goudmijnaandelen hebben sterke koersstijgingen laten zien. Nu is de goudprijs al enige tijd gestabiliseerd. Zit er meer in het vat voor de goudproducenten?

Lees verder

Aandeel ING: jaarwinst halveert door coronacrisis

Het aandeel ING is populair bij Nederlandse beleggers. We bespreken het laatste nieuws en analyseren de koopwaardigheid van het aandeel ING.

Lees verder

Aandeel Galapagos duikt omlaag; biotechbedrijf stopt met onderzoek longmedicijn

Het aandeel Galapagos is onlangs afgestraft. We bespreken het laatste nieuws over Galapagos en geven een technische analyse van de grafiek.

Lees verder

Aandeel Alphabet: techreus zet stevige groei door

Het aandeel Alphabet laat nog altijd sterke groeicijfers zien. Indrukwekkende groeicijfers bij Google Cloud geven het bedrijf een extra boost.

Lees verder

Reddit pagina WallStreetBets veroorzaakt short squeezes bij GameStop en BlackBerry

Het aandeel GameStop staat in de spotlights nu het Amerikaanse beleggingsforum Reddit de koers van het aandeel met honderden procenten liet stijgen.

Lees verder

Aandeel Netflix: streaminggigant groeit stevig door dankzij coronavirus

Het aandeel Netflix schiet hard omhoog na sterke kwartaalcijfers. Beleggers blijven enthousiast over de stevige groei en de optimistische outlook.

Lees verder

Beste aandelen voor 2021 – veelbelovende aandelen

In dit artikel bespreken we de beste aandelen voor 2021. Doe inspiratie op voor uw portefeuille aan de hand van een veelbelovende lijst.

Lees verder

Aandeel Shell – Kan Royal Dutch Shell herstellen in 2021?

Het aandeel Shell heeft een dramatisch jaar achter de rug. In dit artikel bespreken we hoe de zaken er nu voor staan en de verwachtingen voor 2021.

Lees verder

De 21 beste aandelen voor 2021 volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos

De 21 beste aandelen voor 2021 volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos. In dit artikel vindt u per bedrijf zijn visie en verwachtingen.

Lees verder

Aandeel NIO: elektrische autobouwer timmert aan de weg in China

Het aandeel NIO, ook wel de Tesla killer uit China genoemd, steeg afgelopen jaar met indrukwekkende cijfers. Is het aandeel NIO interessant voor beleggers?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker