Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Wat is de slimste manier om miljonair te worden?

Voor iemand van 30 die elke maand € 1.000 overhoudt, is het kinderlijk eenvoudig om miljonair te worden. Ja u leest ‘t goed, een fluitje van een (5)cent.

Lees verder

Heeft het aandeel RELX de mooiste jaren achter zich gelaten?

Het aandeel RELX was niet altijd het populairste aandeel uit de AEX. Maar wat doet het bedrijf precies? En hoe is het ontstaan? Roy legt het uit.

Lees verder

Waarom krijgt het aandeel Vopak zo weinig aandacht?

Het aandeel Vopak geniet weinig populariteit onder beleggers. Het dagelijks verhandelde volume ligt relatief laag. Waarom krijgt Vopak zo weinig aandacht?

Lees verder

Beginnen met beleggen: Low Volatility aandelen een zegen?

Volgens Rob Stuiver is het essentieel om te beleggen, uiteindelijk verdient u daar geld mee. Maar verklein de kans op een eerste slechte ervaring.

Lees verder

AEX breekt onder belangrijk steunniveau

Met de daling van vandaag komt een einde aan de 'saai'waartse trend in de AEX van de afgelopen maand. De dubbele bodem op 520 punten is zojuist gebroken.

Lees verder

Rozengeur en maneschijn voor aandeel SBM Offshore?

Het aandeel SBM Offshore is mede dankzij het volatiele karakter populair onder beleggers. Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn geweest.

Lees verder

De koersprestaties van het aandeel Nationale Nederlanden

Waarom is het aandeel Nationale Nederlanden (aandeel NN Group) zelfstandig geworden? En hoe presteert de Nederlandse verzekeraar sindsdien? Lees het hier.

Lees verder

Wat is er in mei allemaal gebeurd op de beurzen?

Wat is er in mei allemaal gebeurd op de beurzen en waar vinden wij mooie kansen? Beursexpert Roy van Santen neemt de verschillende indices onder de loep.

Lees verder

Gaat het aandeel Heineken weer sprankelen?

Aandeel Heineken; in dit artikel geeft Roy u advies over deze Nederlandse bierbrouwer. Is dit bedrijf een goede toevoeging aan uw beleggingsportefeuille?

Lees verder

Aandeel Boskalis; waarom presteert de koers ondermaats?

Het aandeel Boskalis heeft tussen 2009 en 2015 een flinke groei meegemaakt. Sindsdien laat de baggeraar een underperformance zien ten opzichte van de AEX.

Lees verder

Aandelenselectie; Low Volatility, High Dividend of misschien allebei?

Is selecteren op dividend een 'value trap'? En is low volatility niet te duur op dit moment? Rob Stuiver geeft in dit artikel antwoord op deze vragen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27