Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Aandeel ASML: verhoogde omzetverwachting dankzij chiptekort

Het aandeel ASML blijft onverminderd populair op het Damrak. De koersstijgingen worden gerechtvaardigd door sterke groeicijfers en innovatieve chips.

Lees verder

Aandeel Delta Airlines: kan dit aandeel blijven stijgen?

Het aandeel Delta Airlines werd hard getroffen door de pandemie. De strijd om een faillissement te voorkomen was zwaar, maar sinds de dieptepunten van 2020 is het aandeel bijna 60 procent in waarde gestegen.

Lees verder

Aandeel Caterpillar: kan deze dividendkoning blijven schitteren?

Het aandeel Caterpillar heeft het goed gedaan het afgelopen anderhalf jaar. Is het een goed moment om aandeel Caterpillar in de portefeuille te nemen?

Lees verder

Aandeel Novacyt: een toekomst na de pandemie?

Novacyt voorzag de wereld van COVID-19 PCR-tests, maar dit jaar is het aandeel Novacyt aanzienlijk gedaald. Kan het succes van 2020 zich in 2021 herhalen?

Lees verder

Aandeel Deutsche Bank: brengt herstructurering een hogere koers met zich mee?

Sinds het dieptepunt in 2020 is het aandeel Deutsche Bank met 180 procent gestegen. Is het een goed moment om Deutsche Bank in de portefeuille te nemen?

Lees verder

Aandeel Square: Is het afhankelijk van het succes van Bitcoin?

Er is een grote correlatie tussen de prijs van het aandeel Square en Bitcoin door investeringen in de cryptocurrency. Wat betekent dit in de toekomst?

Lees verder

Aandeel SAP: kan de cloud zorgen voor een aanhoudende groei?

Het aandeel SAP daalde in oktober 2020 met 37 procent, maar is er in geslaagd om flink te herstellen. Is het een goed idee om het aandeel SAP te kopen?

Lees verder

AMC stock: koers van aandeel AMC Entertainment door het dak

Het aandeel AMC Entertainment staat in de spotlights als meme-stock. Speculanten van het Reddit-forum moedigen elkaar massaal aan om AMC stock te kopen.

Lees verder

Meest verhandelde opties mei 2021: populairste aandelen bij LYNX

Wat waren de meest verhandelde opties in mei? Bekijk het overzicht van de meest populaire aandelen en doe inspiratie op voor uw beleggingen.

Lees verder

Beleggen tijdens het EK voetbal 2021: hoe kunt u profiteren van het EK op de beurs?

Het EK voetbal 2021 kent vele bedrijven als sponsor. Is het vanwege de enorme exposure interessant om te beleggen in aandelen van EK voetbal sponsoren?

Lees verder

Aandeel Kellogg: een gezonde en stabiele discussie aan de ontbijttafel

The Kellogg Company is wereldwijd bekend door hun ontbijtgranen. Het aandeel Kellogg omvat echter meer dan enkel deze ontbijtgranen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×