Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

De 6 beste defensieve aandelen van dit moment

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de 5 beste defensieve aandelen. Waar moet u op letten bij de aankoop van defensieve aandelen?

Lees verder

Koers aandeel Heineken profiteert van sterke merken

De Heineken koers en waardering is stevig opgelopen. Het aandeel Heineken profiteert van haar defensieve profiel en onderliggende groei.

Lees verder

De beste vastgoedfondsen op de beurs

De huizenmarkt is stevig gestegen. De lage rente maakt vastgoed tot een aantrekkelijk alternatief. Wat zijn de beste vastgoedfondsen van dit moment?

Lees verder

Koers aandeel ABN AMRO onderuit ondanks royaal dividend

Het dividend van het aandeel ABN AMRO is royaal. De koers staat ondertussen onder druk. Hebben het nieuws en de lage rente gezorgd voor een koopmoment?

Lees verder

Aandeel Shell koopwaardig na koersval?

De koers van het aandeel Shell is weggezakt. Is dit een moment om aandelen Shell te kopen? Een analyse van Royal Dutch Shell en haar concurrenten.

Lees verder

Een analyse van verzekeraars en het aandeel Aegon

Het aandeel Aegon keert een mooi dividend uit en lijkt goedkoop. Toch zijn er ook risico's bij het beleggen in verzekeraars. Wubbe zette alles op een rij.

Lees verder

Aandeel ING: kopen of verkopen?

Het aandeel ING behoort tot de favorieten op het Damrak. De koers is sinds begin 2018 met maar liefst 48% gedaald. Moet u het aandeel ING kopen of verkopen?

Lees verder

Koers aandeel Ahold Delhaize onder druk na kwartaalcijfers

De koers van het aandeel Ahold Delhaize staat onder druk. In dit artikel bekijken we de laatste kwartaalresultaten en de verwachtingen voor 2019.

Lees verder

Koers aandeel PostNL herstelt, dividend blijft koninklijk

De koers van het aandeel PostNL herstelt na goede resultaten. Het dividend (15,4%) is royaal. Analisten hebben hoge koersdoelen.

Lees verder

Koers aandeel MDxHealth staat onder druk

De koers van het Belgische aandeel MDxHealth staat onder druk door tegenvallende verkopen. Het noodlijdende MDxHealth moet binnenkort weer met de pet rond.

Lees verder

Aandeel Galapagos knalt omhoog na deal met Gilead

Koers aandeel Galapagos schiet omhoog, nadat het bedrijf bekendmaakt de samenwerking met Gilead uit te breiden. Galapagos krijgt onder meer $ 3,95 miljard.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27