Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Kiadis Pharma stopt met ontwikkeling ATIR101

Het aandeel Kiadis Pharma zakt ver weg. Het bedrijf stopt met de ontwikkeling van ATIR101, een medicijn voor stamceltransplantaties bij leukemie.

Lees verder

De beste Russische aandelen van dit moment

Russische aandelen zijn goedkoop. De minpunten verbergen het potentieel. In dit artikel bespreek ik de 5 beste aandelen uit Rusland en de voor- als nadelen.

Lees verder

Koers aandeel PostNL onderuit, dividend blijft koninklijk

De koers van het aandeel PostNL zakt weg na kwartaalresultaten. Het dividend (12,8%) is royaal. Analisten hebben hoge koersdoelen.

Lees verder

De beste waterstof aandelen van dit moment

De technologie gaat vooruit en zal meer gebruikt worden in auto's. Inspelen hierop kan door te beleggen in waterstof aandelen en brandstofcel aandelen.

Lees verder

Beleggen in olie: De 4 beste olie-aandelen van dit moment

In dit artikel leg ik de 3 hoofdsectoren in de olie- en gasindustrie uit. Daarnaast deel ik 4 interessante olie-aandelen om in te beleggen.

Lees verder

De 6 beste defensieve aandelen van dit moment

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de 5 beste defensieve aandelen. Waar moet u op letten bij de aankoop van defensieve aandelen?

Lees verder

Koers aandeel Heineken profiteert van sterke merken

De Heineken koers en waardering is stevig opgelopen. Het aandeel Heineken profiteert van haar defensieve profiel en onderliggende groei.

Lees verder

De beste vastgoedfondsen op de beurs

De huizenmarkt is stevig gestegen. De lage rente maakt vastgoed tot een aantrekkelijk alternatief. Wat zijn de beste vastgoedfondsen van dit moment?

Lees verder

Koers aandeel ABN AMRO onderuit ondanks royaal dividend

Het dividend van het aandeel ABN AMRO is royaal. De koers staat ondertussen onder druk. Hebben het nieuws en de lage rente gezorgd voor een koopmoment?

Lees verder

Aandeel Shell koopwaardig na koersval?

De koers van het aandeel Shell is weggezakt. Is dit een moment om aandelen Shell te kopen? Een analyse van Royal Dutch Shell en haar concurrenten.

Lees verder

Een analyse van verzekeraars en het aandeel Aegon

Het aandeel Aegon keert een mooi dividend uit en lijkt goedkoop. Toch zijn er ook risico's bij het beleggen in verzekeraars. Wubbe zette alles op een rij.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27