Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Beleggen in water: de beste water aandelen van dit moment

Water aandelen laten uitstekende prestaties zien. Welke interessante dingen gebeuren er in de waterindustrie en hoe kunt u beleggen in water aandelen?

Lees verder

Eindejaarsrally beurs 2020 – betekenis & historische resultaten

Waar komt de term eindejaarsrally toch vandaan? In dit artikel bespreken we de bekende anomalie. Komt er in 2020 een eindejaarsrally op de beurs?

Lees verder

Aandeel Uber – maaltijdbezorging steeds belangrijker

Het aandeel Uber heeft veel last van de coronacrisis. De taxi-service boekt veel minder omzet, maar de groei bij Uber Eats profiteert juist van de pandemie.

Lees verder

Aandeel ASML – unieke chipmachines zorgen voor sterke resultaten

Het aandeel ASML blijft onverminderd populair op het Damrak. De koersstijgingen worden gerechtvaardigd door sterke groeicijfers en innovatieve chips.

Lees verder

Beleggen in zonne-energie aandelen – de noodzaak van alternatieve energiebronnen

Beleggen in zonne-energie aandelen wordt steeds populairder onder beleggers. We bespreken het belang van deze alternatieve energiebron.

Lees verder

Impact van Amerikaanse verkiezingen op de beurs

In dit artikel bespreken we de impact van de Amerikaanse verkiezingen op de aandelenbeurzen. Is een Republikein of juist een Democraat beter voor de beurs?

Lees verder

Aandeel JUST EAT TAKEAWAY – Hongerige beleggers drijven koers op

De koers van het aandeel Just Eat Takeaway loopt gestaag op. De overnamehonger van het bedrijf lijkt zijn vruchten af te werpen.

Lees verder

Aandelen Sony – is de Playstation 5 de trigger voor hogere koersen?

Het aandeel Sony laat een prachtige stijging zien. De Playstation 5 kan mogelijk een trigger vormen voor nog hogere koersen.

Lees verder

Aandeel Nikola Motor: elektrische vrachtwagendroom van Trevor Milton spat uiteen

Het aandeel Nikola ligt onder een vergrootglas. De koers van de elektrische vrachtwagenproducent staat onder druk nu het bedrijf wordt beschuldigd van fraude.

Lees verder

Aandeel Carnival – een analyse van ’s werelds grootste cruiseorganisator

Het aandeel Carnival is door de coronacrisis hard afgestraft. Voor lange termijn value beleggers zijn hier mogelijk kansen ontstaan.

Lees verder

Aandeel Flow Traders: profiteren van volatiliteit

Flow Traders is een Amsterdamse market maker. Het bedrijf profiteert van onrust op de beurzen, aangezien dit veelal gepaard gaat met hogere volatiliteit.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker