Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Aandeel Galapagos knalt omhoog na deal met Gilead

Koers aandeel Galapagos schiet omhoog, nadat het bedrijf bekendmaakt de samenwerking met Gilead uit te breiden. Galapagos krijgt onder meer $ 3,95 miljard.

Lees verder

Aandeel Microsoft: Is het meest waardevolle bedrijf ter wereld te duur?

De koers van het aandeel Microsoft is hard gestegen en het bedrijf is nu het meest waardevolle ter wereld. Toch is het aandeel Microsoft niet perse te duur.

Lees verder

Een analyse van verzekeraars en het aandeel Aegon

Het aandeel Aegon keert een mooi dividend uit en lijkt goedkoop. Toch zijn er ook risico's bij het beleggen in verzekeraars. Wubbe zette alles op een rij.

Lees verder

Kansen en risico’s in winkelvastgoed: De beste vastgoedaandelen vergeleken

Winkelvastgoed aandelen zijn hard afgestraft. Natuurlijk is er concurrentie, maar er zijn kansen om tussen de puinhoop een parel te vinden.

Lees verder

Koers aandeel Kiadis Pharma afhankelijk van goedkeuring ATIR101

Het aandeel Kiadis Pharma gaat flink heen en weer. Beleggers hopen snel op goedkeuring van het medicijn ATIR101, voor stamceltransplantaties bij leukemie.

Lees verder

Handelen in Zwitserse aandelen beperkt | LYNX biedt een oplossing

Het conflict tussen Zwitserland en de EU gaat mogelijk de toegang tot Zwitserse aandelen beperken. Wat gaat er gebeuren en welke oplossing biedt LYNX?

Lees verder

Aandeel Philips: Focus na eindeloos afsplitsen onderdelen

Het aandeel Philips kan profiteren van een grotere focus na afsplitsen onderdelen. De koers kan nu herstellen en het dividend is aantrekkelijk.

Lees verder

Rabobank Certificaten: Wat is het rendement en wat zijn de risico’s?

Rabobank Certificaten zijn populair onder Nederlandse beleggers. Maar wat zijn certificaten eigenlijk? Wat is het rendement en wat zijn de risico's?

Lees verder

Aandeel TomTom: Nieuwe focus na superdividend biedt mogelijk kansen

Het aandeel TomTom keerde een superdividend uit na de verkoop van Telematics. Wat zijn nu de kansen en gevaren voor de koers van aandelen Tomtom?

Lees verder

Aandeel AMG kan profiteren van toenemende vraag naar lithium en vanadium

De koers van het aandeel AMG is flink gedaald. In dit artikel bespreek ik waar de kansen liggen voor het metaalbedrijf vanwege de toenemende vraag naar elektrische auto's.

Lees verder

Aandeel Amazon.com: Is de koning van de e-commerce koopwaardig?

Het aandeel Amazon.com is de winnaar van de internetrevolutie. In dit artikel wordt het succesverhaal en de recente resultaten van de e-tailer besproken.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27