Alles over aandelen

In de rubriek "Aandelen" vindt u informatie over de verschillende aandelenmarkten en beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast verschijnt elke maand een uitgebreide beursupdate met daarin een terug- en vooruitblik, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd.

Aandeel Hornbach: Duitse bouwmarkt timmert aan de weg

De koers van het aandeel Hornbach is recent flink weggezakt. Dit biedt mogelijkheden voor beleggers die vertrouwen hebben in het winkelconcept en het onderliggende vastgoed. Investeren in winkelconcepten is echter risicovol, door de opkomst van online en de snel wisselende voorkeuren van consumenten.

Lees verder

Heeft het aandeel Fugro de bodem gevonden?

Fugro blijft een ontzettend populair aandeel op het Damrak. Het bedrijf heeft het de laatste jaren lastig gehad en dat is ook terug te zien in de koers. In dit artikel bekijkt Justin Blekemolen of het aandeel Fugro inmiddels zijn bodem heeft gevonden.

Lees verder

Gesprek van de dag: de koers van het aandeel Tilray (TLRY)

De koers van het aandeel Tilray (TLRY) is snel gestegen en vroege investeerders zitten op enorme winsten. Gisteren verdubbelde het aandeel bijna, om te eindigen op +38%. Met dit soort schommelingen is het aandeel interessant voor speculanten. De markt voor cannabis staat immers nog in de kinderschoenen en is risicovol.

Lees verder

Aandeel TomTom zakt weg door opmars Alphabet

Het aandeel TomTom zakt in elkaar nadat bekend is geworden dat Renault, Nissan en Mitsubishi overstappen naar concurrent Alphabet. Hiermee krijgt Google Maps toegang tot de markt van ingebouwde navigatiekastjes en verliest TomTom wellicht 30% van zijn omzet.

Lees verder

De beste game-aandelen van 2018

Gamen is booming. Over de hele wereld zijn er naar schatting 2 miljard gamers. Op de aandelenmarkt behoren game-aandelen al jaren tot de absolute outperformers. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen de top 5 beste game-aandelen van 2018 en bekijkt hij of er nog meer in het vat zit voor deze bedrijven.

Lees verder

Galapagos niet te stoppen

Galapagos staat vandaag in de schijnwerpers na positieve testresultaten van de eerste fase 3 studie. Het aandeel Galapagos stond ruim 15% hoger op het Damrak. Het biotechbedrijf heeft samen met haar Amerikaanse partner Gilead Sciences een studie met het middel filgotinib tegen reuma succesvol afgesloten.

Lees verder

Beleggen in biotech aandelen, een vak apart

Biotech aandelen zijn immens populair onder beleggers. De enorme mogelijke rendementen die in het verschiet liggen, trekken vele beleggers aan. Na het lezen van dit artikel weet u precies waar biotech beleggers op moeten letten. Bovendien bespreekt Justin Blekemolen de ontwikkelingen van de beste biotech aandelen.

Lees verder

De beste zonne-energie aandelen van dit moment

Zonne-energie is steeds aantrekkelijker geworden als alternatief voor fossiele brandstoffen. In dit artikel vindt u een beschrijving van de markt voor zonne-energie en de manieren om erin te beleggen. Ook vindt u beschrijvingen van de 3 beste zonne-energie aandelen.

Lees verder

De beste waterstof aandelen van dit moment

Waterstof is een alternatieve energiebron voor dure milieuvervuilende batterijen. De technologie achter waterstof gaat snel vooruit en zal binnenkort ook meer gebruikt worden in de productie van personenauto's. Inspelen hierop kan door het beleggen in waterstof aandelen en brandstofcel aandelen.

Lees verder

Een analyse van verzekeraars en het aandeel Aegon

Het aandeel Aegon keert een mooi dividend uit en lijkt optisch goedkoop. Toch zijn er ook risico's bij het beleggen in verzekeraars. Het management van Aegon heeft veel mogelijkheden om de resultaten op korte termijn te beïnvloeden. Dit maakt de analyse van Aegon en haar management lastig, maar des te belangrijker.

Lees verder

De concurrenten van Netflix

Netflix is de absolute wereldleider op het gebied van video on demand via internet. Steeds vaker duiken er berichten op dat de concurrentie de aanval op de online streamingsdienst wil openen. Moet Netflix zich zorgen gaan maken? Justin Blekemolen bespreekt het aandeel Netflix en zijn concurrenten.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27