Rob Stuiver: “Inspelen op koersherstel aandeel ING”

Het aandeel ING is volatiel en afgelopen jaar hard afgestraft. De kans op een stevig herstel is duidelijk aanwezig en opties zijn een uitstekende manier om daar op in te spelen volgens Rob Stuiver.

Met deze optie kan je goedkoop inspelen op een herstel naar de € 16. De kosten voor deze Call optie is slecht €1,35 wat deels verklaard wordt door het stevige dividend dat ING uitkeert. Het aandeel ING stond vorig jaar ook nog rond de € 16 en in dat geval zou je met deze optie een stevige winst boeken.

De lange looptijd zorgt er tevens voor dat de tijdswaarde maar langzaam uit de optie verdwijnt. Er is dus veel tijd om op een stijging te wachten en met deze inleg kan je een uitstekend rendement boeken bij een stijging van het aandeel ING.

In de Masterclass van 12 februari gaat Rob Stuiver dieper in op zijn 3 tips van het LYNX Beleggersdebat. Schrijf via de onderstaande button in.

Rob Stuiver

Rob Stuiver

Eigenaar VOCBeleggen.nl

Rob Stuiver heeft 20 jaar ervaring in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. Rob is ook de auteur van het boek Van Stuiver tot Miljardair. Tevens is Rob eigenaar van de website VOCBeleggen.nl, waarop hij maandelijks interessante artikelen publiceert.

Meer:
ING

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker