Brexit & NASDAQ duwen de beurzen naar beneden


De leidende technologiesector heeft de weg naar beneden ingezet en de andere indices lijken te volgen. Door dit negatieve sentiment wordt met name de Duitse DAX getroffen. Autoaandelen hadden het sowieso al zwaar door de handelsoorlog, maar Renault werd recent extra hard getroffen. Topman Carlos Ghosn van de alliantie Renault-Nissan is opgepakt. Wij denken dat dit een koopmoment is. Kijk voor meer informatie over deze trade in het LYNX Ideeëncentrum.

Op macro economisch gebied gaan we ook een interessante tijd tegemoet. Volgende week vindt namelijk de G20 plaats en daarvoor komt- wellicht nog een definitief brexit akkoord.

Beleggingsspecialist LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste beursnieuws in de LYNX Morning Call. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en zijn persoonlijke Twitter.  In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker