ETF van de week: iShares Developed Markets Property ETF (IWDP)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Developed Markets Property ETF (IWDP)

Onroerend goed heeft het niet zo goed gedaan sinds de crash van eerder dit jaar. De sector als geheel behoort zelfs nog steeds tot de verliezers van dit jaar. Dit blijkt ook uit de koersontwikkeling van de deze ETF. Langzaam, maar zeker ontstaat er de hoop dat de wereldeconomie kan herstellen en dat daarmee ook de vastgoedmarkt zich weer stabiliseert.

Uitleg: De sector heeft volledig deelgenomen aan de rally van de aandelenbeurzen die begin november van start ging. De weerstand van 19,60 euro werd uiteindelijk gebroken en de koers liep verder op. Na de sterke stijging zijn beleggers daarna winsten gaan nemen. Deze winstnemingen komen tot uiting in een zogeheten bullflag. Zodra dit technische patroon opwaarts wordt doorbroken, kan de stijgende trend worden hervat.

Setup: De uitbraak uit de bullflag zal een aantrekkelijke koopmogelijkheid opleveren. De terugkeer van de stieren naar de vastgoedsector is duidelijk zichtbaar. Nu is het van belang dat de stieren weer wakker worden. Misschien zien we volgend jaar zelfs een terugkeer naar de oude hoogtepunten.

iShares Developed Markets Property ETF (IWDP) trade volgen | ETF van de week

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Developed Markets Property ETF (IWDP) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×