ETF van de week: iShares MSCI China (ICGA)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares MSCI China ETF (ICGA)

China lijkt wereldwijd de snelste en beste te zijn geweest om de coronapandemie aan te pakken. Het is dan ook niet verrassend dat de Chinese beurs nu ver boven het niveau ligt van januari en februari van dit jaar. De opwaartse beweging lijkt sterk en begin november werd een uitbraak boven een belangrijke weerstandszone bereikt.

Uitleg: Deze uitbraak wordt momenteel opnieuw getest en er lijkt zich een bodem te vormen op € 6,00. Als de stieren de rally gaande willen houden, moet dit steunniveau niet permanent worden afgebroken. Dit maakt het instellen van stops vrij eenvoudig en het risico voor de onderkant kan vrij klein worden gehouden.

Setup: Kopen kan worden gedaan rond de € 6,00 of, met iets meer zekerheid, boven de € 6,30 EUR. Daarboven zouden duidelijke koopsignalen weer zichtbaar zijn. De ETF mag niet onder het niveau van € 5,80 komen. Het risico kan dus zeer goed beperkt zijn met ongeveer 4 procent.

iShares MSCI China (ICGA)

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares MSCI China ETF (ICGA) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×