ETF van de week: iShares S&P 500 Financials ETF (QDVH)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares S&P 500 Financials ETF (QDVH)

In de afgelopen maanden behoorden de banken zeker niet tot de grote winnaars van de aanhoudende coronacrisis. De angst voor hoge afschrijvingen in verband met slechte leningen heeft de stemming van beleggers onder druk gezet. Zelfs de resultaten die vorige week door Bank of America, JPMorgan Chase of Wells Fargo zijn gepubliceerd, hebben tot nu toe geen enkele storm van enthousiasme teweeggebracht.

Uitleg: Op de grafieken vinden enkele mooie consolidaties en schommelingen in de banksector plaats, die de moeite waard zijn om te verhandelen. Vooral nu de cijfers nogal neutraal zijn gebleken, lijkt de massa niet geïnteresseerd in bankaandelen.. Meestal een goed signaal voor de professionele investeerders, die hier misschien kansen zien.

Setup: Positief is dat de koers van deze bank-ETF weer boven de 20 en 50 EMA is gebroken. Een eventuele uitbraak boven de koerstop van vorige week zou het vuur weer kunnen aanwakkeren voor een nieuwe koopgolf. De stop kan onder de low van juni worden geplaatst.

iShares S&P 500 Financials ETF trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares S&P 500 Financials ETF (QDVH) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker