ETF van de week: iShares US Biotechnology ETF (2B70)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares US Biotechnology ETF (2B70)

Opnieuw is de Amerikaanse biotechnologiesector op onze watchlist gekomen. Nadat de sector sinds maart een waar vuurwerk veroorzaakte, is er de laatste maanden een welverdiende adempauze geweest. De rally werd vooral gedreven door de hoop op een vroeg vaccin tegen Covid-19.

Uitleg: De correctie, die van juli tot september heeft geduurd, is nu afgerond. Dit is te zien aan de hogere top en de hogere low die zich de laatste weken heeft gevormd. Vanaf hier hebben de stieren nu een zeer goede kans om een rally te starten.

Setup: Het prettige van de huidige situatie is dat het opwaartse potentieel enorm groot is in verhouding tot het risico. Met een aankoop rond de 5,12 EUR, komt de stoploss vrij dichtbij onder het laagste punt van vorige week. Het risico is dus maar ongeveer 2 procent. We verwachten momenteel een terugkeer naar de hoogtepunten van juli.

iShares US Biotechnology ETF (2b70) trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares US Biotechnology ETF (2B70) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker