ETF van de week: Wisdom Tree Physical Palladium (VZLB)

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Wisdom Tree Physical Palladium (VZLB)

De WisdomTree Physical Palladium ETF belegt in de grondstof palladium. De ETF repliceert de prestatie van de onderliggende index met een door onderpand gedekte schuldverplichting, die wordt gedekt door fysieke aanhoudingen van het edelmetaal.

Uitleg: Het dieselschandaal is de afgelopen jaren een van de meest aangrijpende economische kwesties geweest. Toenemende rijverboden in binnensteden wegens hoge niveaus van zwevende deeltjes hebben de productie- en verkoopcijfers van dieselvoertuigen doen kelderen.

Wat heeft dit te maken met het edelmetaal palladium?

Het gebruik van palladium in katalysatoren voor benzinemotoren is veruit het belangrijkste toepassingsgebied voor deze grondstof. Daarom heeft palladium er vooral baat bij wanneer er meer benzine- of hybride-aandrijvingen en minder dieselmotoren op de weg zijn. Het edelmetaal is zeer schaars. Een verdere positieve prijsontwikkeling mag dus worden verwacht.

Setup: De palladium ETF heeft de belangrijke voortschrijdende gemiddelden EMA-50 en EMA-20 overwonnen. Als de koers boven de recente highs breekt, mogen verdere koersstijgingen worden verwacht. Wij stellen het voorlopige eerste koersdoel vast op EUR 197, maar ook hogere koersen zijn mogelijk.

Palladium ETF volgen

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Palladium ETF (VZLB) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Oprichter ratgeberGELD

Achim Mautz is al ruim 20 jaar werkzaam als trader, mentor en coach. Als technisch analist focust Achim zich op swing trading via de koersgrafieken. Zijn trades zijn gebaseerd op technische uitbraken, pull-backs en trading gaps.

Achim verzorgt wekelijks de nieuwsbrief BreakoutTrader. Deze is te lezen is in de LYNX Nieuwsbrievenservice. Hij speurt hiervoor samen met zijn team van www.ratgebergeld.at de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

Tevens geeft Achim regelmatig masterclasses voor LYNX Duitsland.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×