ETF van de week: Xetra-Gold

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xetra-Gold (4GLD)

Nadat de koers in de zomer van dit jaar sterk was opgelopen, is in de afgelopen maanden wat rust teruggekeerd in de koers van het gele edelmetaal. Het meest interessante hier is dat de
correctie is gegaan tot de 38,2% Fibonacci-retracement, gemeten vanaf de toename in mei tot augustus. Dit is een niveau waarbij de stieren aan de koopzijde vaak weer actiever worden.

Uitleg: Aangezien de aandelenbeurzen op het punt staan iets te corrigeren, zou de belangstelling voor de zogenaamde veilige haven langzaam weer kunnen aantrekken. We hebben hier nog
steeds geen koopsignaal, maar boven het niveau van € 43 kan de situatie snel veranderen.

ETF van de Week Xetra Gold

Setup: Voor degenen die minder risico willen nemen is het wachten op een slotkoers van de ETF boven de € 43,10. De stop moet dichtbij de slotkoers worden geplaatst. Niet precies erop, omdat
de koers hier altijd kan komen door kleinere bewegingen rond deze koers. Het koersdoel is met € 51,00 aantrekkelijk, gezien het risico.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Xetra-Gold volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker