Koopkansen bij cyclisch Randstad?

Uitzender Randstad is cyclisch, maar weet in tijden van crisis onder de streep winstgevend te blijven. De huidige waardering is aantrekkelijk, maar een groot deel van deze winst kan tijdelijk verdampen. Het aandeel Randstad is door zijn continue winstgevendheid en hoge dividend mogelijk aantrekkelijk voor defensieve beleggers. Het is echter ook geschikt voor actievere handelaren die willen profiteren van de volatiliteit in het aandeel.

Om te profiteren van de volatiliteit hebben we ook een optieconstructie gedeeld in het LYNX Ideeëncentrum

Beleggingsspecialist LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste beursnieuws in de LYNX Morning Call. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en zijn persoonlijke Twitter.  In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.

Beleggingsspecialist LYNX

Wubbe Bos is beleggingsspecialist bij LYNX. Naast het schrijven van artikelen over aandelen en het laatste beursnieuws, is hij betrokken bij het LYNX Educatieprogramma. Zijn artikelen zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en Twitter. Tevens schrijft Wubbe artikelen voor Beleggers Belangen en SeekingAlpha.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker