Jubileumeditie LYNX Beleggersdebat trekt ruim 15.000 kijkers

Op woensdag 17 februari 2021 heeft LYNX voor het tiende jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland georganiseerd. LIVE vanuit het Bimhuis in Amsterdam gingen vier bekende beleggingsexperts met elkaar in debat. Onder leiding van Suleyman van Landewijk raakten de experts met elkaar in discussie over uitdagende stellingen. Ook werd de kennis van de experts op de proef gesteld aan de hand van enkele lastige quizvragen. De analisten deelden uiteraard ook hun favoriete aandelen voor 2021.

Het LYNX Beleggersdebat trok nog nooit zoveel kijkers. Maar liefst 15.000 beleggers volgden het debat LIVE via hun computer, mobiel of iPad.

Dé beleggingstips voor 2021

Beleggingsexperts André Brouwers van Het Beleggingsinstituut, Willem Middelkoop van Commodity Discovery Fund, Karel Mercx van Beleggers Belangen en Nico Inberg van DeAandeelHouder gingen met elkaar de strijd aan tijdens de tiprondes, quizrondes en de battles. De kijkers thuis bepaalden mede de uitslag van het debat door na iedere ronde te stemmen op het beste verhaal of hun favoriete analist.

Alle experts kwamen met drie gouden tips voor 2021 van Nederlandse bodem tijdens de Hollandse Ronde. Tijdens de Optie Ronde werden simpelere tips afgewisseld met zeer ingewikkelde optie constructies. Maar wees gerust; deze strategieën zullen tijdens de LYNX Masterclasses van de aankomende weken nog uitgebreid worden toegelicht.

Tijdens de Grensverleggende Ronde zochten André en Karel elkaar op in de hoek van de emerging markets. Nico kwam met de gewaagde tip om Tesla te shorten en Willem Middelkoop deelde, zoals we van hem mogen verwachten, een grondstoffen tip.

Alle tips nog eens rustig nalezen? Bekijk het artikel: Wat zijn de beste aandelen voor 2021? De 12 tips van het beleggersdebat op een rij

Interessante Battles

Vanwege corona stonden de experts dit jaar niet letterlijk lijnrecht tegenover elkaar. Het debat ging er om die reden zeker niet zachter aan toe. Vanachter de desks probeerden de analisten elkaar en de kijkers thuis te overtuigen van hun standpunten. Gaat de AEX dit jaar naar 750 punten? En moeten we nog beleggen in olie?. De experts hadden ieder hun eigen kijk op de ontwikkelingen op de financiële markten.

Tijdens de laatste battle voelde Willem Middelkoop zich helemaal in zijn element. Hij was het uiteraard eens met de stelling dat de forse stijging van de goudprijs het wantrouwen van beleggers weerspiegelt in het financiële systeem. Karel wilde hier niets van weten. Hij ziet geen wantrouwen bij beleggers en wees daarbij op de stijgende aandelenkoersen.

De winnaar van het LYNX Beleggersdebat 2021: André Brouwers

De winnaar van het debat werd bepaald door het publiek. Tijdens het debat kon er worden gestemd, de uitslagen van de tips en de battles werden meegenomen in het eindoordeel.

Voor de vijfde keer mocht André Brouwers zich de winnaar noemen van het LYNX Beleggersdebat.

Nóg meer tips

Het debat met alle tips kunt u in alle rust terugkijken. Wilt u nog meer tips en verdere uitleg ontvangen van de experts? Schrijf u dan vooral in voor de aankomende LYNX Masterclasses. Iedere expert is individueel te gast in de LYNX Studio. Hier kunt u een uur lang vragen aan de experts stellen en gaan zij dieper in op de tips van het debat.

Schrijf u in voor extra tips van de experts

andre-brouwers
André Brouwers

25 februari 2021

Nico-Inberg
Nico Inberg

4 maart 2021

debat2020-Willem-2@2
Willem Middelkoop

23 maart 2021

karel-mercx
Karel Mercx

30 maart 2021

 

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×