Alles over CFD beleggen

In de rubriek "CFD beleggen" vindt u informatie en uitleg over CFD's. Beleggen in CFD's wint de laatste jaren snel terrein onder handelaren. Maar wat is een CFD nu precies? Door welke soorten beleggers worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van dit beleggingsproduct? CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 67% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

CFD beleggen; wat zijn CFD’s en wat zijn de voor- en nadelen?

CFD beleggen wordt steeds populairder onder beleggers. Maar wat zijn CFD's precies en waar moet u op letten als u gaat beleggen in CFD's?

Lees verder

Beleggen in CFD’s, hét alternatief voor Turbo’s, Sprinters en Speeders

Beleggen in CFD's biedt een alternatief voor beleggen in Turbo's, Sprinters en Speeders. U kunt met een relatief kleine investering profiteren van koersbewegingen.

Lees verder

Beleggen met CFD’s

Beleggen met CFD’'s is een ideaal alternatief voor beleggers die een futurecontract te groot vinden. Bij Lynx kunt u in 2400 verschillende CFD’s handelen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27