Alles over CFD beleggen

In de rubriek "CFD beleggen" vindt u informatie en uitleg over CFD's. Beleggen in CFD's wint de laatste jaren snel terrein onder handelaren. Maar wat is een CFD nu precies? Door welke soorten beleggers worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van dit beleggingsproduct? CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. [multi_sc cfdiblossrate]% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

CFD beleggen; wat zijn CFD’s en wat zijn de voor- en nadelen?

CFD beleggen wordt steeds populairder onder beleggers. Maar wat zijn CFD's precies en waar moet u op letten als u gaat beleggen in CFD's?

Lees verder
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×