Alles over futures

In de rubriek “Futures” vindt u informatie en tips over handelen in futures. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het handelen in futures?  Of welke strategieën kunt u toepassen bij het handelen in futures? Daarnaast worden de acht meest verhandelde futures uitvoerig besproken, zoals de meest populaire Nederlandse future, de AEX future en andere belangrijke Europese futures zoals de Eurostoxx 50 future, de Dax future en de Euro Bund future.  Tevens komen de drie belangrijkste Amerikaanse futures aan bod, te weten de E-mini S&P 500 future, de Dow Jones future en de Nasdag future. Als laatste van de meest verhandelde future wordt de olie future behandelt. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van beleggen in futures bij LYNX.

Clinton of Trump wint. Maar hoe wint u?

De Amerikanen lijken deze verkiezingen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Maar hoe kunt u profiteren van de uitkomst van deze spraakmakende verkiezingen?

Lees verder

De top 5 meest populaire Amerikaanse futures bij LYNX

Steeds meer Europese beleggers handelen in Amerika. In dit artikel wordt de top 5 meest verhandelde Amerikaanse futures bij LYNX besproken.

Lees verder

Met een AEX-future inspelen op de cijfers van Shell

Vanochtend maakte zwaargewicht Shell haar cijfers bekend over het afgelopen kwartaal. Hoe had u hier als belegger bij LYNX op in kunnen spelen?

Lees verder

Gap in Euro Stoxx 50 future is gevuld

Nu de nog openstaande gap in de Euro Stoxx 50 future volledig gesloten is, lijkt dit volgens Roy een mooie kans om bodem te vissen.

Lees verder

In de AEX-future profiteren van de voorbeurshandel

Het aandeel Royal Dutch Shell noteerde voorbeurs 1% hoger na bekendmaking van hun kwartaalcijfers.

Lees verder

Handelen in futures: waar moet u op letten?

U wil graag beginnen met het handelen in futures. Voor u aan de slag gaat op de beurs, is dit handig om te weten over het handelen in futures. 

Lees verder

De Euro Stoxx 50 zakt hard weg en sluit openstaande gap

De meest liquide future van Europa, de Euro Stoxx 50 future (ESTX50), ging vanochtend een stuk dieper de min in dan de AEX.

Lees verder

NQ | Nasdaq futures

Nasdaq futures; Wat zijn de kenmerken van de NQ future? Ontdek de contractspecificaties, multiplier & ticksize van de Nasdaq future. Top 8 populaire futures

Lees verder

4 essentiële aspecten die u moet weten over Europese futures

Wat zijn de kenmerken van de Europese futures? Tycho legt uit wat de openingstijden, liquiditeit, en multiplier zijn van de populairste Europese futures. 

Lees verder

AEX future (FTI) | De meest populaire Nederlandse future

AEX futures zijn onder Nederlandse beleggers populair, met name door de kleine spread in de future. Wat zijn de overige kenmerken van de AEX future (FTI)?

Lees verder

YM | De Dow Jones futures

De Dow Jones future is immens populair onder particuliere beleggers. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en voordelen van het handelen in de Dow future.

Lees verder
Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27