Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Justin Blekemolen, Wubbe Bos, Tycho Schaaf en Tom Straver, de beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Ommekeer bij NASDAQ biedt mogelijk kansen bij Facebook & Apple

De beurs was afgelopen week bijzonder volatiel. De beurzen waren woensdag in de VS dicht en donderdag storten de beurzen in Europa in elkaar.

Lees verder

Angst voor economische groeivertraging zorgt voor dalende aandelenbeurzen

De beurzen in de VS zijn gisteren flink opgeschrikt door een daling van ruim 3%. De negatieve stemming kwam vanuit de obligatiemarkt waar de verschillen in de rentes op de Amerikaanse staatsleningen steeds kleiner worden.

Lees verder

Handelsoorlog treft Apple, maar Hang Seng herstelt

De handelsoorlog heeft nu ook Apple getroffen. Trump dreigt met 10% invoerheffingen op iPhone’s en zet daarmee het aandeel van Apple verder onder druk. De Hang Seng lijkt uit de neerwaartse trend te zijn gebroken.

Lees verder

Brexit & NASDAQ duwen de beurzen naar beneden

De leidende technologiesector heeft de weg naar beneden ingezet en de andere indices lijken te volgen. Door dit negatieve sentiment wordt met name de Duitse DAX getroffen.

Lees verder

FANG en olie onder druk

De bekende technologieaandelen drukken zwaar op de beurzen in de VS. De Nasdaq is inmiddels onder de bodem van eind oktober gezakt. Bekijk het in de LYNX Marktupdate.

Lees verder

Brexit & Nvidia zetten de markten onder druk

De markten laten de afgelopen dagen grote intra day bewegingen zien. Het akkoord dat May met de EU sloot, leek dit hoofdstuk eindelijk te sluiten, maar verschillende ministers in het kabinet van May zijn in opstand gekomen.

Lees verder

Crashende olieprijs zorgt voor paniek bij grondstofbeleggers

De olieprijs heeft recent een enorme duikvlucht gemaakt van 28%. De prijs zakte vanaf $ 76,24 weg naar $ 56,14, terwijl analisten juist de weg vrij zagen naar de $ 100 per vat.

Lees verder

Onrust blijft boven de markten hangen

De aandelenmarkten hebben de afgelopen dagen wederom koersdruk ervaren. Zowel de S&P 500 als de AEX zijn op weerstand gestuit.

Lees verder

S&P 500 stuit op weerstand, hoe nu verder?

De zorgen over de verkiezingen, de handelsoorlog en de stijgende rente lijken even naar de achtergrond te zijn verdwenen. Dit vertaald zich terug in een sterk herstel op de beurzen.

Lees verder

Democraten pakken het huis, Ahold verplettert verwachtingen

In de VS hebben de Democraten het Huis van Afgevaardigden gewonnen. De markten reageren verrassend genoeg erg positief op de uitslag.

Lees verder

Opluchtingsrally stuwt de beurzen omhoog

Er is sprake van een heuse opluchtingsrally, nadat de beurzen eerst een forse correctie lieten zien.Ook maakte Apple haar kwartaalcijfers bekend. Wubbe en Justin bespreken dit en meer in de nieuwe LYNX Weekupdate.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27