Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Tycho Schaaf en Tom Straver, beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Netflix schiet omhoog & de indices herstellen

De Amerikaanse indices hadden gisteren een goede dag en beleefden een sterk herstel waarbij de NASDAQ 2,9% steeg. Nabeurs kwam Netflix met cijfers die uitstekend werden ontvangen.

Lees verder

Beurzen onderuit in week van hogere rentes

De oplopende Amerikaanse rente duwde de aandelenkoersen flink in het rood. De NASDAQ verloor 10% van de top en dit zorgde voor opkomende paniek bij sommige beleggers

Lees verder

Paniek op de beurzen! Wat is er aan de hand?

De paniek is toegeslagen op de financiële markten. Over de hele wereld zien we forse verliezen op de belangrijkste beurzen. In deze video bespreken Justin Blekemolen en Wubbe Bos wat ten grondslag ligt aan de huidige daling op de aandelenmarkten. 

Lees verder

Volatiliteit breekt uit & Takeaway toont goede resultaten

De beurzen zijn onrustig door de oplopende rente in Italië en de VS. Goede kwartaalcijfers Takeaway zorgden voor een stevig herstel in het aandeel.

Lees verder

Chinees tech-schandaal & Unilever creëren onrust

Wubbe Bos en Justin Blekemolen spreken in de nieuwe LYNX Weekupdate over het nieuwe handelsverdrag tussen Amerika, Mexico en Canada, de Italiaanse begroting en de stijgende Amerikaanse rente.

Lees verder

Positieve stemming op de beurs

Het nieuws dat de Italiaanse regering toch het begrotingstekort sterk gaat terug dringen dan eerder was gepland gaf de beurzen vleugels.Bekijk het in de nieuwe LYNX Marktupdate.

Lees verder

Negatief sentiment op beurzen na onrust in Italië

Aankomende week zullen beleggers vooral benieuwd zijn of de politieke onrust in Italië nog een staartje krijgt. Uiteraard blijft de inmiddels mondiale handelsoorlog op de achtergrond spelen.

Lees verder

Aandelenmarkten positief gestemd in aanloop naar rentebesluit Fed

Voor vandaag zijn alle ogen gericht op het rentebesluit van de Fed om 20:00 en de toelichting van de FOMC op het beleid om 20:30. Bekijk de LYNX Marktupdate.

Lees verder

Beurzen breken uit, maar Brexit blijft een heet hangijzer

De stemming op de beurzen is uitstekend. Ondanks de verdere handelssancties weet de Chinese beurs uit haar dalende trend te breken. Bekijk het in de nieuwe LYNX Weekupdate.

Lees verder

TomTom en Pharming afgestraft, terwijl beurzen in China en de VS stijgen

De handelsoorlog lijkt een nieuwe fase te zijn ingegaan nu zowel de VS als China extra importheffingen gaan invoeren. Toch blijven beleggers positief en laat vooral de Chinese beurs een sterk herstel zien.

Lees verder

Beurzen in herstelmodus

De aandelenmarkten in de VS en China konden afgelopen week mooi herstellen nadat de VS eindelijk bereid lijkt om water bij de wijn te doen in het handelsconflict.

Lees verder

Neemt uw beleggen ook serieus?

Kies voor LYNX

Ontvang tijdelijk
€ 250
transactietegoed
Profiteer direct
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.