Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Justin Blekemolen, Wubbe Bos, Tycho Schaaf en Tom Straver, de beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Centrale banken leggen bodem onder de beurs

De correctie op de markten is gestopt door zalvende woorden van de centrale banken. Beleggers verwachten nu dat de Fed de rente dit jaar nog gaat verlagen.

Lees verder

Wall Street flirt met all-time highs

De beurzen zijn na een lange periode van koersstijgingen aangekomen bij belangrijke weerstanden. Hoewel de techgiganten mooie kwartaalcijfers presenteerden, zien we dat niet overal terug.

Lees verder

Banken VS starten kwartaalcijferseizoen en IPO Lyft een waarschuwing voor beleggers

De indices weten de weg omhoog vinden en komen in de buurt van de toppen van vorig jaar. Met name de NASDAQ doet het uitstekend en weet snel te herstellen.

Lees verder

Oliespecial: Olieprijs door het dak dankzij OPEC

Nadat de OPEC en Rusland het eind 2018 eens werden over een productiebeperking van 1,2 miljoen vaten per dag is de olieprijs weer in herstel geraakt. 

Lees verder

Brexit invloed op valuta & aandelen

De Brexit soap blijft voortduren en er lijkt geen einde aan te komen. In deze video bespreken Wubbe en Justin de invloed van de brexit op aandelen & valuta.

Lees verder

ECB versoepelt banken beleid en zorgt voor dalende markten

De aandelenmarkten lijken een correctie in te zetten nu de ECB het beleid voor banken in de Eurozone opnieuw versoepeld. Met deze actie geeft de ECB in feite toe dat de economie nog steeds niet op eigen benen kan staan.

Lees verder

AEX bereikt nieuwe weerstand & olie sluipt omhoog

In de VS & Europa worden waarschuwingssignalen genegeerd en stijgen de beurzen. De olieprijs sluipt omhoog en helpt de OPEC & Amerikaanse olieproducenten.

Lees verder

Aandelenmarkten staan op belangrijk kruispunt

Beleggers werden gisteren echter opgeschrikt doordat verschillende landen de economische vooruitzichten neerwaarts bijstelde.

Lees verder

Techaandelen weer in trek op de beurs

De beurzen in de VS zijn de afgelopen weken flink gestegen. Vooral goede kwartaalresultaten hebben bijgedragen aan het herstel.

Lees verder

Aandelenmarkten rijp voor correctie & schrikreactie bij ASML

Na weken van koersstijgingen lijkt het sentiment weer te keren. Economische data uit Duitsland en China vielen tegen. Het IMF temperde groeiverwachtingen.

Lees verder

Beleggingsidee Colruyt

Aandelen van supermarkten doen het in onzekere tijden vaak goed maar we denken dat de recente stijging van 33% in het aandeel Colruyt ietwat overdreven is.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27