Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Tycho Schaaf en Tom Straver, beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Turkije lijkt te stabiliseren, terwijl China de beurs naar beneden sleurt

Na de devaluatie van de Turkse lira leek het vandaag aanvankelijk een rustige dag te worden. De Turkse lira leek wat te herstellen en de S&P 500 zette de goede resultaten van gisteren voort. Slecht nieuws uit China trekt de beurs weer naar beneden. De AEX heeft hier ook last van en staat hierdoor fors in het rood.

Lees verder

S&P 500 nadert all-time high

De S&P 500 nadert haar all-time high van eerder dit jaar. Gisteren stond Tesla volop in de schijnwerpers nadat Elon Musk, de CEO, in een tweet liet weten te overwegen het bedrijf van de beurs te halen voor $420,- per aandeel. Ahold Delhaize kwam vandaag met teleurstellende cijfers. AEX blijft rond jaartop hangen.

Lees verder

Apple trekt Nasdaq uit het slop terwijl China verder wegzakt

Apple ging nabeurs ruim 3% omhoog geholpen door sterke kwartaalresultaten. De oorzaak voor de hogere omzet en winsten was onder andere de hogere prijs voor de iPhone X. De Nasdaq profiteert hiervan en hersteld zo van de harde klappen die het de afgelopen dagen moest verwerken.

Lees verder

Terugblik FAANG & Vooruitblik centrale banken en kwartaalcijfers

Afgelopen week was de verzoening tussen Juncker & Trump positief nieuws voor autofabrikanten. Volgende week staat naast kwartaalcijfers ook in het teken van economische cijfers. Zo komen de Bank of Japan (BOJ), Fed en Bank of England (BOE) met een rentebesluit.

Lees verder

Verrassend Peugeot & sterke Nasdaq

Beleggers waren razend enthousiast over Peugeot en stuwde het aandeel 14% omhoog, ook vandaag staat het aandeel ruim 2% in de plus. De AEX doet het erg goed vergeleken met de andere Europese beurzen en staat op het hoogste punt in 17 jaar.

Lees verder

Aandelenmarkten tonen optimisme

De zorgen omtrent de handelsoorlog zijn even naar de achtergrond verdwenen. De aandacht van beleggers gaat nu vooral uit naar de kwartaalcijfers.

Lees verder

Onrust op financiële markten om handelsoorlog

De angst op de aandelenmarkten is weer teruggekeerd nadat de Amerikaanse regering gisteravond een lijst publiceerde met Chinese producten waarvoor zij de importheffingen met 10 procent wil verhogen. 

Lees verder

Aandelenmarkten wachten op nieuwe impulsen

Beleggers in Europa doen het vandaag rustig aan bij gebrek aan richtinggevend nieuws. De Nederlandse beurs zit al een tijdje gevangen in een smalle bandbreedte tussen grofweg 544 en 555 punten.

Lees verder

Angst voor handelsoorlog drukt op wereldwijde aandelenmarkten

De handelsoorlog tussen de VS en China blijft als een donkere wolk boven de aandelenmarkten hangen. Justin en Tom bespreken dit in de nieuwe LYNX Marktupdate.

Lees verder

Aandelenmarkten in de ban van handelsoorlog VS en China

De afgelopen dagen stond het handelsconflict tussen de VS en China weer centraal op de aandelenmarkten. Begin deze week kondigde Trump nieuwe handelsmaatregelen tegen China aan wat betrekking heeft op $200 miljard aan Chinese producten.

Lees verder

Adyen schittert op Damrak & ogen gericht op centrale bankiers

De talk of the day is natuurlijk Adyen en de buitengewoon succesvolle beursgang. Kijken we naar de aandelenmarkten dan zien we groene cijfers in Europa. Het is nu wachten op de rentebesluiten van centrale bankiers.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27