Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Tycho Schaaf, Youri Sleutel en Roy van Santen, beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

AEX-index ketst af op zwaar weerstandsniveau

De AEX-index is vooralsnog exact afgeketst op het zware weerstandsniveau uit 2007, het moment vlak voor het uitbreken van de financiële crisis.

Lees verder

AEX-index hard op weg richting jaartop van 2007

De AEX is technisch uitgebroken en daarmee hard op weg richting de top uit 2007. Deze top werd kort voor het uitbreken van de financiële crisis bereikt.

Lees verder

Stijgende grondstofprijzen biedt kansen voor beleggers in 2018

Het beleggingsjaar 2017 zit erop en terugkijkend kunnen we concluderen dat het een fantastisch jaar is geweest voor beleggers.

Lees verder

Is de eindejaarsrally in de AEX begonnen?

De AEX-index heeft een correctie uit het boekje achter de rug. Is de eindejaarsrally in de AEX reeds gestart? Bekijk het in de LYNX Marktupdate.

Lees verder

Wat is het grote verschil tussen Wall Street en de Europese indices?

De belangrijkste indices bereikten nieuwe all-time highs, maar de Europese indices deden niet mee met de opwaartse beweging. Wat is de reden?

Lees verder

Alle ogen gericht op kwartaalcijfers Apple

Het aandeel Apple is opgelopen tot recordniveaus. Is deze stijging terecht, of is de koers te ver op de muziek vooruit gelopen?

Lees verder

Mario Draghi duwt AEX boven psychologisch niveau

De woorden van Mario Draghi zorgen voor een nieuwe rally op de Europese financiële markten. Roy en Tycho bespreken dit in een nieuwe LYNX Marktupdate.

Lees verder

Europese beurzen kunnen Wall Street niet meer volgen

Amerikaanse indices zetten rally voort, maar de AEX-index lijkt het echter zwaar te hebben na meerdere teleurstellende kwartaalcijfers.

Lees verder

Sentiment AEX ijzersterk ondanks valse start

De Europese beurzen weten nog altijd van geen ophouden. Iedere downtick lijkt direct door beleggers te worden aangegrepen om in te stappen.

Lees verder

AEX-index rijp voor gezonde tegenreactie

Al dagen probeert de AEX het positieve sentiment van de afgelopen weken voort te zetten, maar elke poging om de rally voort te zetten stuit op weerstand.

Lees verder

AEX-index blijft achter ondanks lancering op Wall Street

De beurzen op Wall Street lieten gisteren een uiterst sterk beeld optekenen. De langverwachte uitbraak in de Nasdaq 100 future vond eindelijk plaats.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27