Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Justin Blekemolen, Wubbe Bos, Tycho Schaaf en Tom Straver, de beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Banken VS starten kwartaalcijferseizoen en IPO Lyft een waarschuwing voor beleggers

De indices weten de weg omhoog vinden en komen in de buurt van de toppen van vorig jaar. Met name de NASDAQ doet het uitstekend en weet snel te herstellen.

Lees verder

Oliespecial: Olieprijs door het dak dankzij OPEC

Nadat de OPEC en Rusland het eind 2018 eens werden over een productiebeperking van 1,2 miljoen vaten per dag is de olieprijs weer in herstel geraakt. 

Lees verder

Brexit invloed op valuta & aandelen

De Brexit soap blijft voortduren en er lijkt geen einde aan te komen. In deze video bespreken Wubbe en Justin de invloed van de brexit op aandelen & valuta.

Lees verder

ECB versoepelt banken beleid en zorgt voor dalende markten

De aandelenmarkten lijken een correctie in te zetten nu de ECB het beleid voor banken in de Eurozone opnieuw versoepeld. Met deze actie geeft de ECB in feite toe dat de economie nog steeds niet op eigen benen kan staan.

Lees verder

AEX bereikt nieuwe weerstand & olie sluipt omhoog

In de VS & Europa worden waarschuwingssignalen genegeerd en stijgen de beurzen. De olieprijs sluipt omhoog en helpt de OPEC & Amerikaanse olieproducenten.

Lees verder

Aandelenmarkten staan op belangrijk kruispunt

Beleggers werden gisteren echter opgeschrikt doordat verschillende landen de economische vooruitzichten neerwaarts bijstelde.

Lees verder

Techaandelen weer in trek op de beurs

De beurzen in de VS zijn de afgelopen weken flink gestegen. Vooral goede kwartaalresultaten hebben bijgedragen aan het herstel.

Lees verder

Aandelenmarkten rijp voor correctie & schrikreactie bij ASML

Na weken van koersstijgingen lijkt het sentiment weer te keren. Economische data uit Duitsland en China vielen tegen. Het IMF temperde groeiverwachtingen.

Lees verder

Beleggingsidee Colruyt

Aandelen van supermarkten doen het in onzekere tijden vaak goed maar we denken dat de recente stijging van 33% in het aandeel Colruyt ietwat overdreven is.

Lees verder

AEX zet herstel voort, Netflix stelt teleur

De Amerikaanse beurzen zijn inmiddels ruim 12% gestegen vanaf het dieptepunt op 2e kerstdag. Ook de Nederlandse AEX zet herstel voort.

Lees verder

Britse pond stijgt na afgeschoten Brexit-deal

De Brexit-deal van Theresa May is ongenadig hard afgeschoten. Maar liefst 432 parlementariërs stemden tegen de deal en slechts 202 stemden voor.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27