Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Justin Blekemolen, Wubbe Bos, Tycho Schaaf en Tom Straver, de beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Alles wat u moet weten over de olieprijs

De olieprijs is de afgelopen weken een hot item op de beurzen. In april zakte de Amerikaanse olieprijs onder $0, inmiddels is de prijs weer sterk hersteld.

Lees verder

Overname JustEat door Takeaway of Prosus

De overnamestrijd om JustEat is in de volgende fase terechtgekomen. Beide partijen hebben een hoger bod uitgebracht. De koers van JustEat loopt hierdoor op.

Lees verder

Beleggen in Rusland

De Russische aandelenmarkt was slecht toegankelijk en nog nauwelijks ontdekt. LYNX maakt het nu mogelijk in Rusland te beleggen.

Lees verder

Centrale banken leggen bodem onder de beurs

De correctie op de markten is gestopt door zalvende woorden van de centrale banken. Beleggers verwachten nu dat de Fed de rente dit jaar nog gaat verlagen.

Lees verder

Wall Street flirt met all-time highs

De beurzen zijn na een lange periode van koersstijgingen aangekomen bij belangrijke weerstanden. Hoewel de techgiganten mooie kwartaalcijfers presenteerden, zien we dat niet overal terug.

Lees verder

Banken VS starten kwartaalcijferseizoen en IPO Lyft een waarschuwing voor beleggers

De indices weten de weg omhoog vinden en komen in de buurt van de toppen van vorig jaar. Met name de NASDAQ doet het uitstekend en weet snel te herstellen.

Lees verder

Oliespecial: Olieprijs door het dak dankzij OPEC

Nadat de OPEC en Rusland het eind 2018 eens werden over een productiebeperking van 1,2 miljoen vaten per dag is de olieprijs weer in herstel geraakt. 

Lees verder

Brexit invloed op valuta & aandelen

De Brexit soap blijft voortduren en er lijkt geen einde aan te komen. In deze video bespreken Wubbe en Justin de invloed van de brexit op aandelen & valuta.

Lees verder

ECB versoepelt banken beleid en zorgt voor dalende markten

De aandelenmarkten lijken een correctie in te zetten nu de ECB het beleid voor banken in de Eurozone opnieuw versoepelt. We bespreken wat dit betekent.

Lees verder

AEX bereikt nieuwe weerstand & olie sluipt omhoog

In de VS & Europa worden waarschuwingssignalen genegeerd en stijgen de beurzen. De olieprijs sluipt omhoog en helpt de OPEC & Amerikaanse olieproducenten.

Lees verder

Aandelenmarkten staan op belangrijk kruispunt

Beleggers werden gisteren echter opgeschrikt doordat verschillende landen de economische vooruitzichten neerwaarts bijstelde.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×