Uw dagelijkse LYNX Marktupdate

Meerdere dagen per week verzorgen Tycho Schaaf en Tom Straver, beleggingsspecialisten van LYNX, een uitgebreide update van de markt vanuit de LYNX studio.

Adyen schittert op Damrak & ogen gericht op centrale bankiers

De talk of the day is natuurlijk Adyen en de buitengewoon succesvolle beursgang. Kijken we naar de aandelenmarkten dan zien we groene cijfers in Europa. Het is nu wachten op de rentebesluiten van centrale bankiers.

Lees verder

Aandelenmarkten positief gestemd in aanloop naar belangrijke handelsweek

De onzekerheid over de handelsoorlog lijkt voor nu weinig rol van betekenis te hebben voor beleggers. Daarnaast blijft de politieke situatie in Italië met name van belang voor de obligatiemarkten. Over de hele linie lopen de yields in Europa op.

Lees verder

Italiaanse angst en hernieuwde zorgen handelsoorlog verpesten sentiment

Hernieuwde zorgen over de handelsoorlog zorgen voor toenemende onzekerheid nu Trump zich niet bepaald enthousiast uitliet over de eerdere onderhandelingen van vorige week.

Lees verder

Olie spuit omhoog na uitspraak Trump, Shell profiteert

Gisteren stapte de Verenigde Staten uit het Nucleaire akkoord met Iran. Hiermee geeft Trump een belangrijk signaal af naar het Midden-Oosten en Noord-Korea.

Lees verder

Zwakke euro geeft DAX vleugels

In Europa is het de Duitse DAX-index die eindelijk uit het zijwaartse trendkanaal breekt, de beursgraadmeter staat 1,4% in de plus. Dit is mede te verklaren door de daling van de euro/dollar tot het niveau van $1,20, waarmee de wisselkoers noteert rond het belangrijke 200-daags gemiddelde.

Lees verder

Eerste scheuren in de bullmarkt door aantrekkende rente

Het kwartaalcijferseizoen lijkt goed van start te gaan. Toch doen grote indices een stapje terug. Beleggers zijn niet tevreden met de cijfers van de techgiganten en dividendaandelen in de DAX worden in de etalage gezet. Zijn dit de eerste scheuren in de bullmarkt?

Lees verder

AEX-index weet te overtuigen, weg ingezet naar de 557 punten

In Europa komt de AEX overtuigend over, waarbij onze beursgraadmeter voor de verandering eens veel andere indices achter zich laat. Zo is een duidelijke outperformance zichtbaar ten opzichte van de oosterburen.

Lees verder

AEX-index ondanks knotsgekke handelsdagen richtingloos

Onzekere handelsdagen over in hoeverre de situatie tussen China en de VS gaat escaleren worden opgevolgd door opluchtingsrally’s. Per saldo kiest de AEX-index nog altijd geen richting en koerst het nog altijd binnen de zijwaartse trend.

Lees verder

Correctie in technologiesector lijkt AEX-index fataal te gaan worden

De Europese aandelenbeurzen staan vandaag flink onder druk na de opvallende en snelle daling die gisteravond op Wall Street plaatsvond. Tycho Schaaf en Roy van Santen bespreken het in de nieuwe LYNX Marktupdate.

Lees verder

Technologiesector in de hoek waar de klappen vallen

Terwijl de technologiesector al jarenlang in positieve zin in de schijnwerpers staan, is het afgelopen week even anders. De gehele sector ligt onder druk als gevolg van het schandaal bij Facebook.

Lees verder

Sentiment onder beleggers verandert

De laatste weken bevindt de AEX-index zich in een zijwaartse trend, beleggers lijken geduldig af te wachten waar toe de nieuwe maatregelen van Trump gaan leiden.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27