Bent u benieuwd hoe ervaren beleggers te werk gaan bij de zoektocht naar nieuwe beleggingskansen? Waar dient u op te letten bij de selectie van nieuwe aandelen en welke strategieën kunt u toepassen?

Tijdens deze masterclass bespreken Tom Straver en Wubbe Bos, twee beleggingsspecialisten van het LYNX Beleggingsteam, drie interessante beleggingsideeën met u. Per idee lichten zij toe hoe zij te werk gaan, waarom ze een kans zien, welke criteria ze belangrijk vinden en welke strategie ze toepassen.

Het LYNX Beleggingsteam is nu ook te volgen in het LYNX Ideeëncentrum. Tijdens deze masterclass wordt u meegenomen in het Ideeëncentrum en ziet u hoe gemakkelijk het is om inspiratie voor beleggingsideeën op te doen.

Wilt u nog veel meer andere ideeën volgen? Kijk dan op lynx.nl/idee

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Opties
Waar in deze uiting wordt gesproken over opties willen wij u graag wijzen op het volgende. Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

SPREKERS
Tom Straver

Tom Straver


Manager Professional Services
Wubbe Bos

Wubbe Bos


Beleggingsspecialist LYNX
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
45 minutes
DATUM
06 augustus
CATEGORIE
Strategie & Tactiek