Technische analyse uitleg

In de rubriek “Technische analyse uitleg” bespreken de beleggingsexperts van LYNX de verschillende facetten van Technische Analyse. Zowel de theorie als het zelf maken van een technische analyse en het handelen met behulp van technische indicatoren komen aan bod.

De 13 populairste technische indicatoren: TA – deel 5

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, hebben we de 13 populairste indicatoren op een rijtje gezet.

Lees verder

Candlestick patronen; herken de Japanse candles: TA – deel 4

Candlesticks zijn populair onder actieve beleggers. Met behulp van Japanse candlesticks kunnen omkeerpatronen eenvoudig in de grafiek ontdekt worden.

Lees verder

Gap trading; herken de verschillende gaps in de grafiek: TA – deel 3

Herken de verschillende gaps in de grafiek, dit helpt u bij het maken van beleggingsbeslissingen. Ontdek hoe u hierop kunt inspelen d.m.v. gap trading.

Lees verder

Grafiekpatronen; wat vertellen de koerspatronen? TA – deel 2

In dit tweede deel van de uitleg over technische analyse gaan we het hebben over grafiekpatronen. Wat kunt u uit de verschillende koerspatronen opmaken?

Lees verder

Wat is technische analyse? Een inleiding in TA – deel 1

Is beleggen met technische analyse, een must? Zo ja, hoe kunt u een technische analyse zelf maken en wat vertellen TA indicatoren ons. Ontdek het hier.

Lees verder

Stochastic oscillator (STO) indicator uitleg | Technische analyse

De stochastic oscillator indicator is een technische indicator die veel gebruikt wordt door handelaren om aan- en verkoopmomenten te bepalen.

Lees verder

Rate Of Change (ROC) Indicator uitleg | Technische analyse

De Rate of Change Indicator is een technische indicator die helpt bij het nemen van beleggingsbeslissingen. In dit artikel wordt de ROC indicator uitgelegd.

Lees verder

Money Flow Index (MFI) Indicator uitleg | Technische analyse

De Money Flow Index Indicator is een technische indicator die de volumestromingen in kaart brengt en u kan helpen met het maken van beleggingsbeslissingen.

Lees verder

Dow Theory van Charles Dow uitgelegd – De grondlegger van de Technische Analyse

De Dow theory vormt basis van de belangrijkste uitgangspunten van technische analyse. In dit artikel worden de 6 basisprincipes van deze theorie behandeld.

Lees verder

Average True Range (ATR) Indicator uitleg | Technische analyse

De Average True Range Indicator is een technische indicator die helpt bij het nemen van beleggingsbeslissingen. In dit artikel wordt de indicator uitgelegd.

Lees verder

Ichimoku Cloud indicator uitgelegd | Technische analyse

De Ichimoku indicator is een technische indicator die u kan helpen met het nemen van beleggingsbeslissingen. In dit artikel wordt de indicator uitgelegd.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker