LYNX Masterclass

De campus voor beleggers

De juiste beleggingskennis is onmisbaar voordat u daadwerkelijk met uw geld naar de beurs gaat. LYNX assisteert u om deze kennis bij te spijkeren of bij te brengen middels een groot aantal masterclasses, welke voor klanten van LYNX gratis te volgen zijn.

Bent u een beginnend belegger? Volg de introductiemasterclass over aandelen, opties, futures en hefboomproducten. Bent u gevorderd? Volg dan de meer specifieke masterclasses en ga dieper in op de onderwerpen.

De masterclasses zijn ingedeeld in vier verschillende thema’s:

Strategie & Tactiek:

Beleggen zonder strategie is als wandelen in onbekend gebied zonder landkaart. U kunt meteen de goede kant oplopen, maar de kans dat u verkeerd loopt, is vele malen groter.

De webinars met als thema Strategie & Tactiek helpen u op weg, zodat u goed voorbereid en met een voorbedachte strategie uw posities op de markt kunt innemen.

Analyse

U stapt niet zomaar in of uit een positie. U beoordeelt een effect en analyseert of deze koopwaardig is of niet.

De webinars in de categorie Analyse helpen u met het maken van deze analyse. Zowel fundamentele als technische analyse komen hierbij aan bod.

Derivaten

Derivaten zijn producten die afgeleid zijn van andere producten, zoals opties en futures.

De webinars in deze categorie zullen u introduceren in de wereld van derivaten en geven u tal van extra mogelijkheden hoe u snel kunt inspelen op gebeurtenissen op de markt. Voor de gevorderden zullen verschillende veelgebruikte strategieën worden uitgelegd en besproken.

Handelsplatform

Het handelsplatform van LYNX is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Met de vele modules die beschikbaar zijn hebben beleggers bij LYNX alle tools voorhanden om succesvol te zijn op de beurs.

In de webinars met als thema LYNX Handelsplatform helpen wij u op weg met de mogelijkheden van het LYNX handelsplatform. Zo worden onder andere de basisfunctionaliteiten en traders modules van LYNX behandeld.

Gratis en professionele webinars van beleggingsexperts: LYNX maakt het mogelijk

“Sinds kort volg ik de LYNX Masterclasses. Ik vind dit een geweldig initiatief. Er worden onderwerpen over beleggen besproken en tips gegeven waar ik veel aan heb gehad en die ik dagelijks in de praktijk gebruik.”

De heer H. Frencken, klant bij LYNX sinds 2010

De sprekers

suleyman-van-landewijk

Suleyman van Landewijk

Head of Relations LYNX


Suleyman van Landewijk is Head of Relations bij LYNX en is verantwoordelijk voor het educatieprogramma voor particuliere beleggers. Regelmatig ontvangt hij beleggingsexperts in de LYNX Studio om de laatste ontwikkelingen op de beleggingsmarkten door te nemen.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Oprichter Commodity Discovery Fund


Willem Middelkoop is oprichter van het Commodity Discovery Fund. Daarnaast publiceerde hij meerdere boeken, zoals “Als de dollar valt” (2007) en “The Big Rest”(2013). Voorheen was Willem Middelkoop de vaste beurscommentator van RTL Z.

Andre Brouwers

André Brouwers

Directeur Beleggingsinstituut


André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was onder andere werkzaam als trader en vermogensbeheerder bij Reuters, Rabobank, VDM en Transtrend. Als ondernemer richtte hij de Alex Academy op en sinds 2011 is hij directeur en eigenaar van het Beleggingsinstituut. André Brouwers heeft inmiddels meer dan 15.000 beleggers getraind.

Justin_circle_200x200

Justin Blekemolen

Beleggingsexpert LYNX


Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX. Hij is verantwoordelijk voor het LYNX Kennisportaal en een vaste schrijver van de LYNX Morning Call. Verder geeft Justin regelmatig masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX en behandelt hij als spreker uiteenlopende onderwerpen tijdens interactieve seminars.

Jim Tehupuring

Jim Tehupuring

Eigenaar ProBeleggen.nl


Jim Tehupuring is al sinds zijn middelbareschooltijd een fanatieke belegger. Hij was onder andere werkzaam bij Alex, Binckbank en RBS Markets en is sinds 2013 eigenaar van ProBeleggen en Één Vermogensbeheer. Daarnaast is Jim Tehupuring actief als beursdeskundige voor DFT en RTL Z.

karel-mercx

Karel Mercx

Beleggingsspecialist Beleggers Belangen


Karel Mercx werkt sinds september 2015 als beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Karel is zijn beleggerscarrière ook bij Beleggers Belangen begonnen. Hij werkte hier tussen 2007 en 2013 in de functie van redacteur. In de twee jaar daarna heeft Karel als beleggingsspecialist bij LYNX gewerkt. Hij is regelmatig gastspreker op verschillende beleggingsevenementen. In 2012 won hij het grootste online beleggingsdebat van Nederland en in 2014 werd hij de beurstwitteraar van het jaar.

Edward Loef

Zelfstandig beleggingsexpert


Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Landschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als ‘Certified Financial Technician’ en verzorgt beleggingspresentaties, cursussen en consults op het gebied van technische analyse.

tom-straver

Tom Straver

Business Developer


Tom Straver is Business Developer bij LYNX. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe initiatieven binnen LYNX. De afgelopen 4 jaar is Tom ook actief als handelaar voor eigen rekening. Met deze kennis geeft hij regelmatig seminars en masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX.

nico-inberg

Nico Inberg

Beleggingsexpert DeAandeelHouder.nl


Sinds 1 juni 2016 is Nico Inberg verbonden aan IEX als Head of Markets & Research. Daarvoor deed Nico ruim twintig jaar beurservaring op als partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon.

rob-stuiver-2

Rob Stuiver

Eigenaar VOCBeleggen.nl


Rob Stuiver heeft 20 jaar ervaring in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. Rob is ook de auteur van het boek Van Stuiver tot Miljardair. Tevens is Rob eigenaar van de website VOCBeleggen.nl, waarop hij maandelijks interessante artikelen publiceert.

bas-snelders

Bas Snelders

Market maker


Bas Snelders is in 1998 begonnen als market maker op de beursvloer in Amsterdam. Nadat de beursvloer werd gesloten, heeft hij dit werk voortgezet als schermenhandelaar in Amsterdam, Sydney en Londen. Momenteel werkt Bas als zelfstandige optiehandelaar vanuit huis.

Corné van Zeijl

Corné van Zeijl

Belegger bij ACTIAM


Corné van Zeijl begon in 1986 zijn carrière als beursanalist bij Staalbankiers. Vervolgens was hij werkzaam bij Robeco, Zurich Financial Nederland en SNS bank. Tegenwoordig is Corné van Zeijl Portfoliomanager Nederlandse aandelen bij ACTIAM.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker