Succes is een kwestie van techniek:
het LYNX Handelsplatform

Het handelsplatform Trader WorkStation is het hart van LYNX en vormt daarmee de basis voor uw succes. Het vooraanstaande internationale vakblad Barrons heeft het platform al 11 jaar op rij bekroond als beste beleggingssoftware (2005 t/m 2015) vanwege het gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit.

Handel waar u wilt

Via het handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 30 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van veelgebruikte orders als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders als de bracketorder en icebergorder.

Altijd de beste prijs voor uw aandelen

Door de unieke SMART routing faciliteit worden uw aandelenorders naar alle beschikbare aandelenbeurzen gestuurd. Hierdoor handelt u niet alleen op Euronext, maar ook op andere beurzen wanneer daar voor u een betere prijs beschikbaar is. De koop en verkoop geschiedt dus altijd tegen de voor u best beschikbare prijs.

tycho-schaaf

”Rendementen halen met uw beleggingen kan lastig zijn.
De tools van het handelsplatform van LYNX helpen u met deze doelstelling”

Tycho Schaaf, beleggingsexpert LYNX

Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX Beleggen

Kennis is macht: de analysemogelijkheden van LYNX

Het ideale moment om een effect aan te kopen of te verkopen? Met behulp van onze analysemogelijkheden kunt u de koersontwikkelingen van alle aandelen, indices en futures eenvoudig analyseren en beoordelen. Eventuele trends en belangrijke prijsniveaus zijn in één oogopslag te herkennen, wat u direct kunt gebruiken bij het maken van uw beleggingsbeslissingen.

LYNX Handelsplatform voor aandelen

De voordelen op een rij:

  • Meer dan 100 belangrijke technische indicatoren
  • Persoonlijke steun- en weerstandsniveaus toevoegen
  • Real-time streaming koersinformatie
  • Snel schakelen tussen candlestick-, bar- en lijngrafieken
  • Automatisch toevoegen van Fibonacci-niveaus
  • Opvragen van historische koersverloop en Time & Sales
  • Order direct in grafiek inleggen

Het meest betrouwbare handelsplatform

LYNX is meerdere malen door onafhankelijke partijen als VEB en Beleggers Belangen tot goedkoopste online broker uitgeroepen. Hier zijn we erg trots op omdat dit één van onze speerpunten is, waar we misschien wel net zo trots op zijn, is ons uiterst betrouwbare trading platform.

Want wat heeft u aan lage tarieven als u op belangrijke momenten geen posities kunt sluiten of innemen? Stel dat de beurs op een bepaalde dag onderuit gaat en u staat machteloos omdat een trading platform of website de drukte niet aankan? De nachtmerrie van iedere belegger.

Uit gegevens afkomstig van de onafhankelijke website allestoringen.nl (2014 t/m 31 januari 2018) komt LYNX van de vier grootste brokers van Nederland als meest betrouwbare partij naar voren. In de desbetreffende periode kenden Binck, Alex en DeGiro respectievelijk 10, 5 en 20 ernstige storingen.

Ernstige storingen brokers
vanaf 2014
10
5
20
0
Binck
Alex
DeGiro
LYNX

Dislaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Opties
Waar in deze uiting wordt gesproken over opties willen wij u graag wijzen op het volgende. Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

Futures
Waar in deze uiting wordt gesproken over futures willen wij u graag wijzen op het volgende. Futures zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27