Succes is een kwestie van techniek:
het TWS Handelsplatform

Het handelsplatform Trader WorkStation is het hart van LYNX en vormt daarmee de basis voor uw succes. Het vooraanstaande internationale vakblad Barrons heeft het platform al 11 jaar op rij bekroond als beste beleggingssoftware (2005 t/m 2015) vanwege het gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit. Trader WorkStation heeft alles in zich voor de serieuze belegger.

Handel waar u wilt

Via het Trader WorkStation handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 30 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van veelgebruikte orders als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders als de bracketorder en icebergorder.

Altijd de beste prijs voor uw aandelen

Door de unieke SMART routing faciliteit van Trader WorkStation handelsplatform worden uw aandelenorders naar alle beschikbare aandelenbeurzen gestuurd. Hierdoor handelt u niet alleen op Euronext, maar ook op andere beurzen wanneer daar voor u een betere prijs beschikbaar is. De koop en verkoop geschiedt dus altijd tegen de voor u best beschikbare prijs.

tycho-schaaf

”Rendementen halen met uw beleggingen kan lastig zijn.
De tools van het TWS handelsplatform helpen u met deze doelstelling”

Tycho Schaaf, beleggingsexpert LYNX

Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX Zelf Beleggen

Kennis is macht: de analysemogelijkheden van Trader WorkStation

Het ideale moment om een effect aan te kopen of te verkopen? Met behulp van de analysemogelijkheden van Trader WorkStation kunt u de koersontwikkelingen van alle aandelen, indices en futures eenvoudig analyseren en beoordelen. Eventuele trends en belangrijke prijsniveaus zijn in één oogopslag te herkennen, wat u direct kunt gebruiken bij het maken van uw beleggingsbeslissingen.

LYNX Handelsplatform voor aandelen

De voordelen op een rij:

  • Meer dan 100 belangrijke technische indicatoren
  • Persoonlijke steun- en weerstandsniveaus toevoegen
  • Real-time streaming koersinformatie
  • Snel schakelen tussen candlestick-, bar- en lijngrafieken
  • Automatisch toevoegen van Fibonacci-niveaus
  • Opvragen van historische koersverloop en Time & Sales
  • Order direct in grafiek inleggen

Een betrouwbaar handelsplatform

LYNX is meerdere malen door onafhankelijke partijen als VEB en Beleggers Belangen tot goedkoopste online broker uitgeroepen. Hier zijn we erg trots op omdat dit één van onze speerpunten is, waar we misschien wel net zo trots op zijn, is ons uiterst betrouwbare Trader WorkStation platform.

Want wat heeft u aan lage tarieven als u op belangrijke momenten geen posities kunt sluiten of innemen? Stel dat de beurs op een bepaalde dag onderuit gaat en u staat machteloos omdat een trading platform of website de drukte niet aankan? De nachtmerrie van iedere belegger.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker