Succes is een kwestie van techniek:
het LYNX Handelsplatform

Het handelsplatform Trader WorkStation is het hart van LYNX en vormt daarmee de basis voor uw succes. Het vooraanstaande internationale vakblad Barrons heeft het platform al 11 jaar op rij bekroond als beste beleggingssoftware (2005 t/m 2015) vanwege haar gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit.

LYNX daytrading software

Handel waar u wilt

Via het handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 26 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van veelgebruikte orders als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders als de bracketorder en icebergorder.

Altijd de beste prijs voor uw aandelen

Door de unieke SMART routing faciliteit worden uw aandelenorders naar alle beschikbare aandelenbeurzen gestuurd. Hierdoor handelt u niet alleen op Euronext, maar ook op andere beurzen wanneer daar voor u een betere prijs beschikbaar is. De koop en verkoop geschiedt dus altijd tegen de voor u best beschikbare prijs.

tycho-schaaf

”Rendementen halen met uw beleggingen kan lastig zijn.
De tools van het handelsplatform van LYNX helpen u met deze doelstelling”

Tycho Schaaf, beleggingsexpert LYNX

Kennis is macht: de analysemogelijkheden van LYNX

Het ideale moment om een effect aan te kopen of te verkopen? Met behulp van onze analysemogelijkheden kunt u de koersontwikkelingen van alle aandelen, indices en futures eenvoudig analyseren en beoordelen. Eventuele trends en belangrijke prijsniveaus zijn in één oogopslag te herkennen, wat u direct kunt gebruiken bij het maken van uw beleggingsbeslissingen.

LYNX Handelsplatform voor aandelen

De voordelen op een rij:

  • Meer dan 100 belangrijke technische indicatoren
  • Persoonlijke steun- en weerstandsniveaus toevoegen
  • Real-time streaming koersinformatie
  • Snel schakelen tussen candlestick-, bar- en lijngrafieken
  • Automatisch toevoegen van Fibonacci-niveaus
  • Opvragen van historische koersverloop en Time & Sales
  • Order direct in grafiek inleggen

Het meest betrouwbare handelsplatform

LYNX is de afgelopen jaren door onafhankelijke partijen als VEB en Beleggers Belangen meerdere malen tot goedkoopste online broker uitgeroepen. Hier zijn we erg trots op omdat dit één van onze speerpunten is, maar waar we misschien wel net zo trots op zijn is ons uiterst betrouwbare trading platform. Want wat heeft u aan lage tarieven als u op enorm belangrijke momenten geen posities kunt sluiten of innemen? Stel dat de beurs op een bepaalde dag onderuit  gaat en u staat machteloos omdat een trading platform of website de drukte niet aan kan? Dat is natuurlijk de nachtmerrie van iedere belegger.

Uit gegevens afkomstig van de onafhankelijke website allestoringen.nl (2014 t/m 24 oktober 2017) komt LYNX van de vier grootste brokers van Nederland als meest betrouwbare partij naar voren. In de desbetreffende periode kenden Binck, Alex en DeGiro respectievelijk 6, 3 en 14 ernstige storingen.

Ernstige storingen brokers
vanaf 2014
6
3
14
0
Binck
Alex
DeGiro
LYNX
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27