Aandeel AMC Entertainment Holdings

Wat is de koers en verwachting van het aandeel AMC Entertainment Holdings? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

ISIN: US00165C1045
Tickercode: AMC | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel AMC Entertainment Holdings kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Waarom in aandelen van AMC Entertainment Holdings beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook AMC Entertainment Holdings. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen AMC Entertainment Holdings kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel AMC Entertainment Holdings

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel AMC Entertainment Holdings: Bedrijfsinformatie AMC Entertainment Holdings, Inc.

AMC Entertainment Holdings, Inc. is actief als holdingmaatschappij. Via haar dochterondernemingen biedt het bedrijf filmvertoningen, voedseldistributie, online ticketboeking en andere aanverwante diensten aan. AMC Entertainment Holdings, Inc. is een bioscoopexploitant. Het bedrijf is actief in twee segmenten: Amerikaanse markten en internationale markten. Het bedrijf heeft licenties voor films van distributeurs die eigendom zijn van filmproducenten en van onafhankelijke distributeurs, per film en per theater.

Het bedrijf is actief in twee segmenten: de Amerikaanse markt en internationale markten. Het biedt ook voedings- en drankproducten aan. Op de Amerikaanse markt exploiteert het bioscopen in ongeveer 44 staten en het District of Columbia. Op de internationale markten exploiteert zij bioscopen in ongeveer 13 Europese landen en in Saudi-Arabië. Zij exploiteert ongeveer 1.004 bioscopen en meer dan 11.041 schermen in ongeveer 15 landen, waaronder meer dan 636 met in totaal ongeveer 8.094 schermen in de Verenigde Staten en meer dan 368 theaters en ongeveer 2.947 schermen in de Europese markten en Saudi-Arabië.