Aandeel Randstad Holding NV

Alles wat u moet weten over het aandeel Randstad Holding NV: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Randstad Holding NV

ISIN: NL0000379121
Tickercode: RAND | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Randstad Holding NV kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Randstad Holding NV: Analyses & tipsWaarom in aandelen Randstad Holding NV beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Randstad Holding NV. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Randstad Holding NV op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Randstad Holding NV te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Randstad Holding NV door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Randstad Holding NV te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Randstad Holding NV

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Randstad Holding NV : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Randstad Holding NV: Bedrijfsinformatie Randstad Holding NV

Randstad Holding NV werd opgericht in 1960 en heeft haar hoofdkantoor in Diemen. Randstad is een human resources dienstverlener. Hiermee voorziet de HR-projecten, opleidingen, selectie en rekrutering en uitzendarbeid. Randstad heeft 4858 kantoren verspreid over 39 landen wereldwijd. Er worden elke dag zo’n 600.000 mensen begeleid naar een nieuwe job. Het grootste deel van de omzet wordt verwezenlijkt in Verenigde Staten, gevolgd door Nederland. Er werken in totaal bijna 38.000 werknemers voor Randstad Holding NV.