Aandeel Royal Dutch Shell

Alles wat u moet weten over het aandeel Royal Dutch Shell: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Royal Dutch Shell Plc

ISIN: GB00B03MLX29
Tickercode: RDSA | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Royal Dutch Shell kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Royal Dutch Shell: Analyses & tipsWaarom in aandelen Royal Dutch Shell beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Royal Dutch Shell. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Royal Dutch Shell op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Royal Dutch Shell te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Royal Dutch Shell door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Royal Dutch Shell te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Royal Dutch Shell

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Royal Dutch Shell : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Royal Dutch Shell: Bedrijfsinformatie Royal Dutch Shell Plc

Royal Dutch Shell heeft haar hoofdkantoor in Den Haag en werd opgericht in 1907. Dit kwam door de fusie tussen Royal Dutch Petroleum Company en Shell Transport and Trading. Het bedrijf is één van de grootste oliemaatschappijen ter wereld en exploiteert alle facetten van de energiesector. Binnen

Shell bestaan er vier divisies; Upstream, Integrated Gas and New Energies, Downstream en Projects & Technology. Upstream beslaat alle exploratie van nieuwe vloeistoffen en gassen. Bij de Integrated Gas and New Energies worden de gassen omgevormd naar vloeistoffen zodat dit veilig kan worden opgeslagen. De Downstream divisie richt zich op het omvormen van ruwe olie naar meerdere verfijnde producten. Projects & Technology haar specialiteit is het ontwikkelen van innoverende projecten. Royal Dutch Shell had gemiddeld in 2017 92.000 werknemers in dienst.