Ontdek 's werelds grootste beursgoeroes

Ontdek de meest succesvolle beursgoeroes

LYNX laat u kennismaken met de beleggingsstrategieën van ‘s werelds grootste beursgoeroes. Laat uw inspireren door de denkwijze van Warren Buffett of leer Zwarte Zwanen herkennen dankzij Nassim Nicholas Taleb.

Succesvol beleggen lijkt misschien simpel, op lange termijn gaat de markt(historisch gezien) immers omhoog. Vandaag de dag kunt u van stijgende beurzen eenvoudig profiteren doormiddel van ETF’s. Toch zijn de meeste beleggers op zoek naar nét iets meer rendement. Hoewel uit steeds meer onderzoeken blijkt dat actieve beleggers het vrijwel altijd afleggen tegen passieve beleggers, betekent dat uiteraard niet dat er helemaal geen beleggers zijn die bovengemiddelde resultaten behalen.

Beleggen als Warren Buffett of George Soros

De afgelopen decennia zijn er ook beleggers geweest die de beurs systematisch wisten te verslaan met hun beleggingsstrategieën. En dan hebben we het niet alleen over een paar jaar aan outperformance. Nee, we hebben het hier over de topbeleggers die over een langere periode indrukwekkende resultaten hebben behaald, de zogenaamde ‘beursgoeroes’.

Hieronder vindt u een selectie van s’ werelds grootste en bekendste beleggers. Van iedere grote beleggers delen we interessante achtergrondinformatie en vatten we de strategie van hun beleggingsfilosofie samen. Altijd al willen beleggen als ‘de grote Warren Buffett‘? Bekijk dan ook zeker de portfolio van zijn investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway.

Beursagenda