Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

ETFs Carbon ETC (CARB)

Deze Exchange Traded Commodity (ETC) verwijst naar CO2-emissierechten. Deze zijn de afgelopen maanden explosief gestegen en de vraag naar certificaten op dit gebied is aanzienlijk toegenomen. Vanuit technisch oogpunt is de ETC zojuist uitgebroken en bevindt hij zich in de buurt van de jaarlijkse top. De trend is in een stierenfase.

Uitleg: De huidige situatie ziet eruit als een zeer interessante koopmogelijkheid en daarom willen we eerste posities openen net boven het 50 daags gemiddelde. Kortom, dit product beveelt een beleggingshorizon op middellange tot lange termijn aan.

ETF van de week ETFs Carbon ETCSetup: Een aankoop voor iets meer dan € 18 lijkt mogelijk te zijn. Daarna zouden de stieren weer actief moeten worden. Interessant zou een doorbraak zijn bij € 19,50, wat zou kunnen leiden tot het prijsdoel van maximaal € 25.

 

Koers ETF Carbon

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Carbon ETF trade volgen?

 
 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart