Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

ETFS WTI Crude Oil ETF

De olieprijs staat sinds mei van dit jaar onder druk. Een lagere top toonde op dat moment al eerste tekenen van zwakte in de grafiek. Nu de ETF onder € 7,90 zakte, werd het verkoopsignaal gestart. Hoewel er in juni een herstelrally plaatsvond, kregen de beren onmiddellijk snel weer de overhand. Momenteel zien we een duidelijke opeenvolging van lagere toppen en lagere bodems.

Uitleg: De dalende tendensen in de grafiek zijn moeilijk te missen. Daarom wordt de komende weken en maanden een zwakke koers verwacht. Alleen een uitbraak boven de laatste top van € 7,44 zou de beoogde short setup voorlopig teniet doen. We verwachten dat de prijzen volgende week weer flink onder druk komen te staan.

Trade ETF vd Week

Setup: Een shortpositie onder de € 7,00 zou een aantrekkelijke trade kunnen zijn. Hoewel de voorlopige richtprijs slechts € 6,30 is, kan de olieprijs veel verder wegzakken. Bij een slotkoers boven de laatste top, moet de short setup onmiddellijk worden verwijderd.

ETF van de week - ETFS WTI Crude Oil ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze ETFS WTI Crude Oil ETF volgen?

 
 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart