Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

ETFS Physical Palladium ETF

Laten we, nadat we ons vorige week hebben gewijd aan edelmetaal platina. Bekijken we vandaag palladium. De stieren hebben nogmaals de overhand gehad. Een tussentijdse correctie, die intact was van juli tot augustus, is nu verbroken en is daarmee beëindigd. Daarom zijn hier momenteel duidelijke koopsignalen zichtbaar.

Uitleg: Op de langere termijn is palladium al jaren bezig aan een indrukwekkende opleving. Sinds het dieptepunt in 2016 is het edelmetaal al verdrievoudigd en een einde aan de rally lijkt niet in zicht te zijn. Mocht de weerstand van € 134 op de lange termijn in de ETF worden verbroken, dan zullen nieuwe prijsdoelen ontstaan.

 

Paladium ETF

 

Setup: Met een limiet tussen € 128 en € 130 zou een aankoop in de komende dagen nog steeds mogelijk moeten zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons vóór de meer significante uitbraak boven de besproken weerstand te positioneren. De stop kan onder het laatste draaipunt worden geplaatst.

 

Grafiek paladium ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze ETFS Physical Platinum ETF volgen?

 
 
 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart