Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

ETFS Physical Silver ETC (VZCL)

De edele metalen zijn de afgelopen maanden absoluut overtuigend geweest en de meeste van hen zijn terug in een opwaartse trend op langere termijn. Zilver is geen uitzondering. Na de sterke rally die zich sinds juni heeft gevormd, hebben de afgelopen weken wat winstnemingen plaatsgevonden. Van bijzonder belang is het feit dat we nu het 50% Fibonacci-niveau van de recente opwaartse beweging hebben bereikt.

Uitleg: Natuurlijk zou het 61,8%-niveau nog steeds een mogelijk ankerpunt in de correctie kunnen zijn, maar dit valt nog te bezien. Mochten de stieren de inkoopdruk op het huidige niveau al beginnen op te voeren, dan willen we daar natuurlijk zo snel mogelijk van profiteren. De eerste koopsignalen ontstaan boven de top van vorige week

Psysical silver ETC (VZLC) ETF van de Week

Setup: De eerste koopsignalen zijn te zien boven de toppen op 15.15 EUR. Dit zou waarschijnlijk het startsein zijn voor een nieuwe koopgolf. Indien het koopsignaal zou worden gegenereerd, zou het risico met een stoploss op 14.50 beheersbaar zijn. Een vervolg van de rally zou de prijs van de ETF op 18,50 EUR kunnen brengen.

ETFS Physical Silver ETC grafiek 09-10-2019

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze ETFS Physical Silver ETC volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart