Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares MSCI China ETF (ICGA)

Terwijl het aantal covid-infecties snel blijft stijgen, vooral in Europa en de VS, lijkt China zich grotendeels aan het virus te hebben aangepast. De vraag naar bekende Chinese aandelen als Baidu.com, Alibaba, JD.com en anderen is al enkele weken duidelijk zichtbaar. De Chinese index is er ook net in geslaagd om nieuwe highs te genereren.

Uitleg: De uitbraak van deze China ETF boven het niveau van 6,00 euro is duidelijk zichtbaar. Zolang de prijzen boven het breakout-niveau kunnen blijven, kunnen verdere stijgingen worden verwacht. Dit maakt een goed geplande toetreding mogelijk, omdat het risico goed kan worden afgedekt met een krappe stop.

Lees meer over beleggen in China met China ETF’s en aandelen.

ETF: Shares MSCI China (ICGA

Setup: We verwachten de komende weken een verder potentieel van circa 10 procent. Met een toetreding in geval van zwakte en een stop onder het laatste tussentijdse dieptepunt eind oktober, krijgen we een solide risk/reward van 2.6. China lijkt de pandemie op dit moment veel beter te kunnen doorstaan dan bijvoorbeeld Europa of de VS.

ETF van de week iShares MSCI China (ICGA)

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares MSCI China ETF (ICGA) volgen?

 
 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart