ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Invesco Russell 2000 ETF (SC0K)

Hoewel zowel de S&P 500-index als de Nasdaq Composite al nieuwe hoogten hebben bereikt in de VS, blijft de small-capindex nog steeds achter. Dit is geen goed teken voor de gehele markt, omdat het betekent dat speculatief kapitaal eenvoudigweg niet in deze rally wordt geïnvesteerd. De opwaartse beweging heeft daarom geen stevige basis.

Uitleg: De Russell 2000 Index zal naar onze mening beslissen of de opwaartse trend op Wall Street kan worden gehandhaafd. Als de index inzakt, zou dit een veel sterker waarschuwingssignaal zijn voor een snelle ommekeer. Zo kan de ETF ook ideaal worden gebruikt als afdekking voor een breed gespreide portefeuille om het risico van een potentiële daling af te dekken.

Invesco Russell 2000 ETF SC0K

Setup: De shortpositie kan worden opgebouwd onder de € 66,00. Met een stop boven de laatste top is het risico slechts 2%. Als de markt vanaf hier daalt, is dit een goede gelegenheid om de portefeuille met deze short te beschermen.

Koers russell 2000 ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Invesco Russell 2000 ETF (SC0K) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart