Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenindex DAX heeft de afgelopen maanden steeds weer nieuwe hoogtepunten weten te genereren. Tegelijkertijd was het echter ook duidelijk dat met elke nieuwe high de markt vrijwel meteen weer buiten adem raakt. Het lijkt dan ook minder de moeite waard om nieuwe pieken als koopsignalen te nemen, maar om juist te focussen op de zogenaamde pullbacks.

Uitleg: Door de recente tegenslag op de wereldwijde aandelenmarkten is de DAX ETF nu weer op het steunniveau van de afgelopen maanden gekomen. Speculatieve traders kunnen hier al beginnen met hun eerste longposities, terwijl meer defensieve beleggers moeten wachten om te zien of de bodem ook echt weet stand te houden.

iShares Core DAX ETF (EXS1) | ETF van de week

Setup: Op dit moment lijkt de meer agressieve optie interessanter. De markt heeft zojuist een scherpe correctie ondergaan en een technisch herstel naar de top is mogelijk. Zelfs als de opstelling niet tot het gewenste succes leidt, is het risico met slechts één procent te verwaarlozen.

iShares Core DAX ETF (EXS1) volgen

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Core DAX ETF (EXS1) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart