Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts. De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8)

Het fonds streeft ernaar de prestaties van de S&P 500 Index te volgen. Deze populaire index bestaat uit 500 Amerikaanse bedrijven met de grootste marktkapitalisatie. De ETF is in de afgelopen maanden gestegen en daarbij netjes boven de EMA-50 gebleven. De recente onrust duwde de prijzen op korte termijn onder dit belangrijk voortschrijdend gemiddelde.

Uitleg: Inmiddels is de ETF in staat geweest om niet alleen de EMA-50, maar ook de EMA-20 te heroveren. Er heeft zich een weerstandsgebied gevormd dat moet worden overwonnen. Een long trade dient zich aan in deze ETF als de weerstand uit de weg wordt geruimd. Als de S&P 500 weer boven zijn vorige all-time high breekt, kan dit leiden tot een rally waarbij meer beleggers op de trein springen om de index nog hoger te dragen.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF koers (SXR8)

Setup: Na de uitbraak boven de weerstandszone zou het zinvol zijn een long positie te openen bij koersen boven de EUR 349. Na de instap zou de trade goed afgedekt kunnen worden met een stoploss onder de laatste low.

 

iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8) setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart