Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG)

Het iShares Global Clean Energy fonds streeft naar rendementen door te beleggen in bedrijven in ontwikkelde en opkomende markten die betrokken zijn bij de opwekking van schone energie of de levering van energieapparatuur en schone energietechnologieën. Ondernemingen die een door de index vastgestelde koolstofemissiedrempel overschrijden, worden uitgesloten binnen het fonds.

Uitleg: Groene energie is niet alleen een trending thema, maar ook, zoals we kunnen zien aan de huidige geopolitieke situatie en aan stormen en natuurrampen, een noodzaak. In veel geïndustrialiseerde landen worden de gigantische subsidieprogramma’s verder uitgebreid om in de toekomst minder afhankelijk te worden van andere landen en om klimaatneutraliteit te bereiken. Tot de grootste posities van het ETF behoren Vestas Wind, Orsted, Enphase Energy, Nextera Energy, SolarEdge en ook Plug Power. Nadat de ETF sterk was gedaald, is er nu weer massale koopinteresse. De opkomende kracht zou het startsein kunnen zijn voor een lonende instap.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) | ETF van de week

Set-up: Het long signaal is al gegenereerd, dus men zou onmiddellijk een positie in deze groene energie ETF kunnen openen. In ons scenario kiezen wij het gebied op 11,50 euro als het koopmoment. De afdekking zou kunnen plaatsvinden na de instap onder de candles van de laatste dagen, in het gebied van de EMA-20.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart