Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG)

Wij hadden deze ETF vorige week al op onze koopaanbeveling staan. Het koopsignaal op USD 11,50 was volkomen duidelijk, maar het aandeel is te snel gestegen om hier een redelijke instap te kunnen genereren. Nu hebben we een nieuwe koopkans door de pullback die de laatste dagen is ingezet.

Uitleg: Groene energie blijft een belangrijk onderwerp vanwege de huidige geopolitieke situatie, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en aanhoudende natuurrampen. In veel geïndustrialiseerde landen worden de gigantische subsidieprogramma’s verder opgevoerd om in de toekomst minder afhankelijk te worden van olie-exporterende landen en om klimaatneutraliteit te bereiken.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) | ETF van de week

Set-up: De pullback naar EMA-20 zou een aantrekkelijke instapmogelijkheid kunnen bieden voor deze ETF. In ons scenario kiezen we de doorbraak van de hoogste koers van dinsdag als het koopmoment. De mogelijke hogere bodem die hierbij wordt gevormd gebruiken we als onze stop-loss. Indien de koers echter in de tussentijd onder de EMA20 sluit, zou de setup niet langer valide zijn.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart