Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG)

De iShares Global Clean Energy ETF belegt in bedrijven die actief zijn in de schone energiesector. Hernieuwbare energie wordt gekenmerkt door het feit dat zij praktisch onuitputtelijk zijn en/of de aarde geen schade toerichten. Hiertoe behoren zonne-energie, windenergie, waterkracht en bio-energie. Tot eind februari is deze ETF sterk gedaald, maar in de laatste drie handelsdagen van de maand keerden de stieren terug. De koers steeg in korte tijd van 9,50 euro naar bijna 12,50 euro.

Uitleg: De ETF belegt in bekende namen zoals Vestas Wind, Orsted, Enphase Energy, Nextera Energy, SolarEdge en de waterstofspecialist Plug Power. Al deze bedrijven zijn zeer goed gepositioneerd in hun sector, en zouden tot de grote begunstigden van de groene energiebeweging moeten behoren. In de afgelopen dagen zagen we een zijwaartse consolidatie van de ETF. De volgende dynamische beweging lijkt slechts een kwestie van enkele dagen. 

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) koers | ETF van de week

Set-up: Indien de stieren erin slagen de koers van de ETF boven de USD 12,36 te duwen, zou het een goed idee zijn om een longpositie op te bouwen. De stoploss plaatsen we onder de candles van de laatste paar dagen.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart