ETF-van-de-week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG)

Dit fonds streeft naar kapitaalrendement door te beleggen in ondernemingen uit ontwikkelde en opkomende markten die betrokken zijn bij de opwekking van schone energie. Ook investeert het in aandelen die inzetten op energieapparatuur, schone energietechnologieën en die blijk geven van een engagement op middellange tot lange termijn in de sector van de schone energie. Bedrijven die een door de index vastgestelde CO2-drempel overschrijden, worden uitgesloten.

Uitleg: Groene energie is niet alleen een trendthema, maar, zoals we kunnen zien aan de huidige toename van stormen en natuurrampen, zelfs een noodzaak. In veel geïndustrialiseerde landen zijn er gigantische subsidieprogramma’s om in de toekomst klimaatneutraliteit te bereiken. Tot de grootste posities van deze ETF behoren aandelen Vestas Wind, Orsted, Enphase Energy, Nextera Energy, SolarEdge en Plug Power. Na een scherpe daling vertoont de ETF nu tekenen van bodemvorming. De opkomende kracht na een zijwaartse fase zou ons nu een lonende instap kunnen geven.

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG)

Setup: De uitbraak heeft al plaatsgevonden, dus men zou onmiddellijk een positie in deze groene energie ETF kunnen openen. De stoploss zou onder de twee belangrijke voortschrijdende gemiddelden van de perioden 50 en 20 kunnen liggen. De trade biedt een keurige risk/reward van 2,2.

 

iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart